Käyntejä 12/2011 alkaen

9.1.2012

Tontilla seikkailemassa

Eilen kävimme koko perheen voimin ihmettelemässä tontilla tapahtunutta muutosta. Koko kuluneen viikon kaivinkoneet sun muut ovat myllänneet pellolla, ja kaadetut puut ja risut ovat siististi niputettuina pellon laidassa. Tontin saaneet odottelevat varmasti kaikki innoissaan kevään tuloa. Tonttimme takaosaan jää puustoa jonkin verran, ja muutama pieni kuusi on jätetty tontin etupuolellekin...Saa vain nähdä, miten ne selviävät, kun työt jatkuvat. Alueelta lähtee merelle päin hyvät ulkoilureitit (ja talvisin ladut, paitsi että minä en hiihdä!).

Vaeltajantieläiset vaeltamassa kohti tonttia...Pienin tyytyi tosin kuorsaamaan J:n valokuvatessa.

Pellon reunan puurivistömaisema on aina ollut minulle merkki siitä, että ollaan kotona - sijaitseehan lapsuudenkotini vain parin korttelin päässä! Ihanaa, että korttelimme takaosan puita ei siis hakattu kaikkia pois, vaan ne jäävät sinne taustaksi, ikään kuin muistuttamaan vanhasta maisemasta. Kyllä tuli siellä tontilla seisoskellessa molemmille vahva tunne, että ollaan tehty hyvä ratkaisu ja saatu hyvä tontti. Tästä on hyvä jatkaa...

Tässä sitä sitten vietetään aika lailla aikaa tästä keväästä eteenpäin...


Talopakettitarjoukset ovat nyt myös molemmat saapuneet. Niiden osalta teemme parhaillaan vertailua, ja päätöksiä pitäisi syntyä lähiaikoina. Pieniä tarkennuksia täytyy varmasti tehdä ja paperipinkat käydä vielä moneen kertaan huolella läpi. Kenties jo tällä viikolla pääsen kirjoittelemaan, kumpaan tarjoukseen päädyimme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!