Käyntejä 12/2011 alkaen

28.10.2012

Lunta!




Tämä viikonloppu on vierähtänyt lumisissa maisemissa ja synttärihumussa. Tontilla lumipeite muistutteli lähestyvästä muutosta, ja tytöt ottivat kelistä kaiken irti - edes talvivaatteiden pukemisrumba ei vähentänyt lumentulon aiheuttamaa riemua! Sisätiloissakin oli heti paljon jouluisampi tunnelma, kun lumiset puut näkyivät ikkunasta.

Viime päivinä on kiinnitetty listoja, ovia, sekä tehty alakerran wc:tä eteenpäin. Kylpyhuoneen ja saunan laatoitus edistyy sekin.


Kuvassa näkyvä leikkimökki saa uuden värin ensi kesänä sekä mahdollisesti hieman Harmaja-rimoitusta tännimmäiselle sivulleen.

Tänään on tehty isoja hankintoja; huonekalutilauksia on lähtenyt kahteen paikkaan. Nojatuoli, työpöytiä, tuoli, valaisimia...Muutaman viikon päästä pitäisi sitten saapua postipaketteja ;). Huomenissa pitää vielä tilata sohvat ja ruokapöydän tuolit. Tuolit ovat pähkäilyttäneet viime metreille saakka, ja isoimmista unelmista tingitään ainakin tässä vaiheessa, mutta pienenä vinkkinä voisin mainostaa, että Room 21:ssa on ihan kelpo tuolikampanja menossa.

Synttärikakkukuvia Leivonta-välilehdellä ja talvi-Instagram-kuvia Kuvat-välilehdellä.

Huomenna palataan arkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!