Käyntejä 12/2011 alkaen

10.11.2012

Topin kuorma

Tiedättehän sen tunteen, kun kävelette taloesittelyyn, jossa kaikki kalusteet ovat niin viimeisen päälle paikoillaan? Talo siivottu ja kaikki tip top? No, nyt ei olla vielä ihan (!) siellä asti.

Topin kuorma tuli toissailtana. Sitä edeltävänä päivänä tuli liukuovet, ja eilen tuli sitten vielä kodinkonetoimitus. Onneksi keittiön kivitasot ja wc-altaat tulevat vasta (ilmeisesti) ensi viikolla. Nyt on nimittäin hieman ahtaat oltavat.

Ensimmäisissä kuvissa keittiötoimituksen sisältöä:


Keittiön yläkaapit:


Korkeita kaappeja, joita tulee niin eteiseen, keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen:


Alakerran kaaos (kannattaa huomioida rajallinen taukotila ;) !):


Kodinhoitohuoneen kaapistot ja taso:


Alakerran wc:ssäkin on tällä hetkellä hieman ahdasta...Samanmoiset kaapit J nosti isänsä kanssa yläkertaan väliaikaisia portaita pitkin. Alkaa olla jo hieman ikävä oikeita portaita...sen verran pistää jännittämään tuollaiset tilanteet! Portaita saadaan vielä vähän aikaa tosin odotella. Mutta eiköhän näissä riitä tekemistä taas muutamaksi päiväksi?


Edellisen postauksen kysymyksiin palaan vastailemaan tämän päivän aikana. Ei ollut valaisintietoja täällä kotona saatavilla, joten faktat tarkentuvat...

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka nättiä ja siistiä!:) Tuttu tunne. Me ollaan saatu vasta keittiö asennettua. Nyt pian ehkä khh kun laatat saatiin sinne. Tsemppiä teille loppumereille!! Eikö ole ihanaa aikaa? Mä ainakin leijailen ihan omissa fääreissä. En saa mitään oikeestaan aikaan, haaveilen ja elän omassa pikku kuplassani:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On ihanaa (ja kiireistä!) aikaa - kyllä täällä jo lasketaan päiviä muuttoon!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!