Käyntejä 12/2011 alkaen

6.12.2012

Keittiön tasot

Keittiön tasot asennettiin tällä viikolla, vihdoin ja viimein! Ja oi-oi-oi, ne ovat niiiin kauniit! Tason materiaali on silestonea. Allas on alta kiinnitetty, ja se kiinnitettiin jo tehtaalla.

Keittiön valaistus on valmis ja loputkin koneet on asennettu. Kaappien päällä (ja allasseinällä myös alla) on led-nauhat. Riippuvalaisimet ovat Ikean 365+ Lunta-valaisimet. Liesituulettimen valo valaisee myös keittiöön päin, joten keittiössä pärjää tällä "tunnelmavalaistuksella" varsin hyvin. Lisäksi katossa on samoja spotteja kuin muuallakin talossa, mutta näissä kuvissa ne eivät ole päällä.

Koneet ovat AEG:n, liesituuletin on Lapetekin. Keittiön seinät on maalattu himmeällä Luja-maalilla, sävynä on Paperi. 

Muutama pala kun vielä saadaan paikalleen ja putkimies saa tehtyä loput asennukset, niin sitten alkaa keittiö olla koossa...tässähän pitää kohta alkaa opetella, kuinka uudet koneet toimivat!


Alimmassa kuvassa näkyy juuri ja juuri, että ruokailutilan ikkuna on saanut screen-kaihtimen ja olohuone puuttuvat seinävalaisimensa (toinen samanmoinen on vastakkaisella seinällä).

Viikon päästä taloesittely on ohi ja meillä asennoidutaan muuttoon!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

H.

6 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö! Meillä ei ole näyttöä (kun ei ole talofirmaakaan;) mutta muutto tarkastus 19.12 eli samoilla kalkkiviivoilla mennään! Eikö ole ihanaa???!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis keittiö. Olisi kiva päästä ihailemaan kotianne esittelyyn, harmi kun matka on liian pitkä. Onnea muuttoon!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! On ihanaa päästä muuttamaan - tuskin maltan odottaa! Muuttamisen lisäksi odotan niiiin kovasti joulun tuloa ja sitä, että ollaan koko perhe enemmän yhdessä. On tämä ollut melkoinen vuosi - huh huh! Viimeiset päivät vielä kun jaksetaan sinnitellä, niin sitten koittaa yhteinen kotiarki :)!

  VastaaPoista
 4. Ihanan valoisa ja kaunis keittiö! Samaa valoisuutta kaipaisin kyllä omaankin keittiööni! Ilmoittaudun samalla uudeksi lukijaksi, hienon talon olette rakentaneet.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna H & tervetuloa joukkoon :)!

  VastaaPoista
 6. Mikä keittiö merkki tämä on ja mikä sarja?

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!