Käyntejä 12/2011 alkaen

21.6.2013

Asenteella juhannukseen!

Tunnustus: meillä ei ole tehty juhannussiivousta. Juhannus ei ole mielestäni (eikä moni muukaan asia) kiinni siitä, vilistääkö jossain villakoira ja onko joka nurkka puunattu ja syynätty mahdollisten vieraiden varalta. Pölypoliisit pysykööt siis kaukana - juhannus on mielentila! Rakkaiden ihmisten kanssa vietetty aika, meri, hyvä ilma, lintujen laulu, yhdessä grillailu ja lasten riemu juhannussaunasta ja limpparista, näistä on meidän juhannusaatto tehty.


Asennetta arkeen tuo eteisen hyllylle ainakin tällä haavaa majoittunut Asenteella-teos, jonka hankin graafikkoystävältäni Riinalta (Riinan grafiikkaa). Minulle teoksessa näyttäytyvät äiti ja jo hieman isommiksi kasvaneet tyttäret, jotka lähtevät asenteella kohtaamaan uusia haasteita ;). Siksi sijoituspaikaksi sopi minusta hyvin eteinen. 




Eteinen ja sen vieressä oleva wc saivat käytännölliset tauluhyllyt seinilleen joitain päiviä sitten. Etenkin eteinen oli kaivannut paikkaa, johon laskea hetkeksi "ne pakolliset": puhelin, avaimet, jne. 




Aurinkoista keskikesän juhlaa teille kaikille!

H.

3 kommenttia:

 1. Hei,

  teillä on kaunis tuo eteisen pystyikkuna, sen leveys on pohjakuvan mukaan 30cm, mutta minua kiinnostaisi, minkä verran ikkunapintala-alaa jää eli mikä on lasiosuuden leveys tuossa ikkunassa.

  Kiitos, jos jaksat vastailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Anteeksi vastauksen viipyminen, joulu on vaatinut veronsa ;)! Lasiosan leveys on n. 17 cm, viivottimella yritin mittailla, kun mittanauhaa en tähän hätään löytänyt.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta!

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!