Käyntejä 12/2011 alkaen

16.7.2013

Terassin suojaisa nurkkausParveketuolit muuttivat sitten kuitenkin alakertaan ulko-oven luo. Yläkerran parvekkeelle löysimme nimittäin Tukholmasta uudet tuolit (sarjassamme mittaamalla mitattuja ostoksia, juuri ja juuri saatiin takaluukkuun kaikki sopimaan!). 

Sain siskolta sopivasti samoihin aikoihin ihanan, vanhan sarjapöydän, jonka yksi osa pääsi näiden tuolien kaveriksi. Yllättävän hyvin tuohon katokseen sopi tuolit ja pöytä, ja kuitenkin siitä mahtuu hyvin kulkemaan kodinhoitohuoneelle päin. Katos on myös ihanan viileä paikka istuskella kesähelteillä, sillä ylös asti ulottuva rimoitus varjostaa mukavasti. Helteitä tosin ei juuri ole näkynyt viime aikoina...

Tänään olisi vielä hieman pihahommia luvassa, ja appiukko meinasi tulla aloittelemaan teknisen tilan laatoitusta. Myös eteiseen on tullut muutoksia, joten näistä sitten juttua lähiaikoina!

Käykäähän muuten Kokkolassa ruokatorilla tällä viikolla!

Kivaa tiistaita toivotellen,

H.

2 kommenttia:

  1. Blogisi on kiva, mutta lukeminen olisi vielä kivempaa, jos sivulla olisi enemmän tekstejä peräkkäin, eikä vain yksi kerrallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kerttu! Kiitos kommentista - alkuun näin olikin, mutten saanut linkitystä FB:iin tuolloin toimimaan :(. Pitääpä testiä tässä jokin päivä, jos saisin sen onnistumaan!

      Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!