Käyntejä 12/2011 alkaen

4.10.2014

Roskakatos ja muita pihajuttuja

Roskakatos valmistui jo aikaa sitten, mutta jostain syystä se oli unohtunut taltioida tänne blogiin. Tällainen siitä sitten tuli, olkaapas hyvä (tuolla taustalla näemmä häärää J kastelemassa pensasaitaa :D!).


J vastasi täysin tämän suunnittelusta ja toteutuksesta. Toiselle puolelle mahtuu normiroskis, toiselle lehtiroskis. Lapsia tosin tympäisi, kun roskikset muuttivat katokseen - puolivalmis katos toimi nimittäin mainiona leikkipaikkana loppukesästä :D.

Muita pikkujuttuja, mitä pihalla on tapahtunut...

Terassin päätyyn tein koristeheinille istutuspenkin, jonka reunustin Kekkilän Rajauskivillä. värinä on harmaa. Näitä on myös tummanharmaita ja punaisia. Penkissä on mustaa haketta ja muutama ylimääräiseksi jäänyt koriste-/reunuskivi. Kuvan etualan heinät ovat sininata ja elefanttiheinä, taaempia en nyt muista ulkoa.Leikkimökin kupeeseen askarreltiin pari istutuslaatikkoa. Ne käsiteltiin ulkoreunoista Valtti-öljyllä, sävynä muistaakseni Piki. Laatikot tehtiin ylijäämälaudoista ja sisäreunaan J vielä kiinnitti muovit (patolevystä ylijäämät). Laatikoiden välissä kulkee laattakäytävä samoista laatoista, joita meillä muutenkin on kulkuväylillä. 

Toiseen laatikkoon laitan kukkasipuleita vielä nyt syksyllä, taaempaan sitten ensi kesänä rehuja. Laatikoiden takia kirsikkapensaat siirrettiin rajan suuntaisesti uusille paikoille, ja niiden väliin hankittiin rungollinen suklaakirsikka.


Saisinkohan tänään istutettua kukkasipulit? Ne odottelevat jo varaston hyllyllä...

H.3 kommenttia:

 1. Heippa,löysin blogiisi kun etsin googlen avulla ideoita ikean algot hyllyjärjestelmään,teillä näytti niin hyvälle vaatehuone,että lähdin kyselemään minkä syvyinen hyllylevy teillä on vaatetankojen yläpuolella,entä ikkunan alapuolella?Blogisi vaikuttaa kivalta,täytyypä lueskella vanhempia postauksia myös :)
  Ellen

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kuulla :)! Mittailen tänään...

  VastaaPoista
 3. Hei.

  Olemme aloittamassa rakennusprojektia Kokkolassa ja etsinnässä on kirvesmies. Olisiko sinulla antaa vinkkiä osaavasta kirvesmiehestä? Kiitos jo etukäteen! katja.filppula@gmail.com

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!