Käyntejä 12/2011 alkaen

26.12.2011

Tarjouksia ja laskelmia

Hyvä pohja on löytynyt ja muokattu meille toimivaksi ratkaisuksi. Alkuperäinen pohja on Kannustalon Harmaja 156 (Pienet Kannustalot -esitteestä). Lisäneliöitä tuli pari, ja huonejärjestys muuttui  erityisesti alakerrana osalta, sillä sisäänkäynnit eivät istuneet sellaisenaan tontille. Lisäksi heitimme pohjan peilikuvaksi. Nyt odotellaan tarjouksia parilta talofirmalta jännittynein mielin.

Metsuri on soittanut ja ilmoittanut kaatavansa puita lähiaikoina...Toivottavasti löytää edes muutaman kelpo yksilön, jonka pystyy jättämään tontille. Kaivinkone on myllännyt alueen laidalle valtavan  ojan.

Täällä kotosalla on tuijotettu joulun aikana pohjapiirustusta silmät ristissä ja pohdittu milloin mitäkin aiheeseen liittyvää isommalla ja pienemmällä porukalla. Portaat, keittiö ja kylpyhuoneet askarruttavat itseäni tällä hetkellä eniten.

Kuvassa on 4-vuotiaan ja äidin taidonnäytteet täksi jouluksi syötäväksi toimitetuista piparkakkutalopaketeista, joiden ulkoseinät ja kattorakenteet on piirretty vapaalla kädellä taikinan jämistä. Ulkopintojen viimeistely on toteutettu senhetkisellä fiiliksellä eri materiaaleja hyödyntäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!