Käyntejä 12/2011 alkaen

3.3.2013

Vaatekaappien sisukset

Meillä on ollut tähän saakka vain liukuovet lastenhuoneiden vaatekaappien edessä. Niiden takana on ollut epämääräisiä kasoja ja laatikoita, joista penkomalla saattoi löytää etsimänsä. Vaan eipä ole enää! Ikea-kasailujen loppusuoralla siis ollaan, ja isomman tytön vaatekaappi valmistui (melkein) eilisiltana. Enää puuttuu keskeltä vaatetangot, joita tulee kaksi. 

Säilytysjärjestelmä on seinään kiinnitettävä Algot-järjestelmä. Jako tässä meidän 171 cm leveässä kaapissa on 600, 400 ja 600 mm. Korkeutta on 250 cm, ja alimman korin alle sopii vielä hyvin lelulaatikko. Samanlainen kokoonpano tulee toisen tytön huoneeseen.


Siinä missä äiti ja isi olivat enemmän tohkeissaan säilytysratkaisun toimivuudesta, oli tyttö huomattavasti enemmän riemuissaan odottamastaan magneettitaulusta ja yllätyksenä tulleesta herätyskellosta...! Kellonaikojen opettelu kiinnostaa tällä hetkellä kovasti, ja tyttö jo innoissaan kysyi, saako hän pistää kellon herättämään sunnuntaiaamuna. No, ei saanut. Ehkäpä sitten huomisaamuna...
Lisää Ikea-kuulumisia lähiaikoina. Täällä vietetään loman viimeistä päivää, ja vielä olisi Hippo-hiihdot edessä.


Aurinkoista maaliskuun alkua!

H.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!