Käyntejä 12/2011 alkaen

5.4.2013

Alevinkki


Finnish Design Shopissa on vielä tänään perjantaina -20 % alennus koko valikoimasta. Edun voi lunastaa kampanjakoodilla WELIKEYOU. Ale koskee vain normaalihintaisia tuotteita. Tämä bloggaaja haaveilisi ainakin seuraavista, mutta taitavat tällä kertaa jäädä haaveiluasteelle:Muuton Dots mustana sopisi hienosti eteiseen, ja Hayn S&B Minimal Lemon -lakanat  ja Boskken Sky Planter houkuttelisivat myös. Kuvat on lainattu täältä. Entäs te, mitkä hankinnat teillä ovat ajankohtaisia tai haaveiden kohteita?

Terveisin,

H.

6 kommenttia:

 1. Samaisesta alesta tuli tänään tilattua Artekin baarituolit saarekkeeseen. Paljon muutakin siellä olisi ollut, mutta kahden tuolin lisäksi tilaukseen tuli ainoastaan Jakobsenin kirjain-keittiöpyyhkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat tuolit tilasitte! Minkävärisiin päädyitte?

   Poista
  2. Ihan perinteisiin koivun värisiin.

   Poista
  3. Ok, varmasti ihanat & ajaton valinta :)

   Poista
 2. Niin ja nuo Dotsit tuossa värissä ei ole yhtään mitkään saunan ovinupit, niinkuin jossain aiemmassa kommentissani kirjoitin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eivät niin ;)! Tammisetkin ovat yhä mielestäni ihanat, ja eivät ne livenä näytä/tunnu niin saunan ovinupeilta, kuin kuvasta nähtynä saattaisi vaikuttaa...! Mustat sopisivat parhaiten eteiseen, kun sinne on nyt kulkeutunut muitakin mustia tehosteita...saas nähdä, jos jossain vaiheessa Dotsitkin tiensä sinne löytävät!

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!