Käyntejä 12/2011 alkaen

27.7.2013

Ulos ja uimaan!Kesäaurinko kurkkii ikkunoista, lämpö ja valo ovat palanneet tänne! Eilen oltiin rannalla kolmesti - ihan parhautta! Näiden auringonsäteiden voimalla kesäihminen jaksanee taas kohta pitkän, kylmän ja tylsän talven. 

Suosikkirantoja Kokkolassa? Valkohieta on meidän perheen ehdoton ykkönen,  Punakalliossa on fiilistä, joskin kivinen ranta, Öjassa Brygganilla voi kahlailla pienimpien kanssa tai tehdä uimahyppyjä, jos rohkeus riittää. Brygganilla on myös viihtyisä pieni kahvila, jossa on iso terassi laiturilla. Lisäksi leirintäalue on paikkana huippu: paljon tekemistä lapsiperheelle (puistoalue on iso, paikassa on lasten oma ranta, minigolf, frisbeegolf, beach volley -kentät jne.), ja lisäksi siellä on myös tottakai oikea ranta. Leirintäalueelta pääsee m/sJennyllä Tankarin majakkasaarelle, joka on sekin käymisen arvoinen paikka. Siinä muutama suositus sille, joka pähkäilee, minne mennä tänään :). 

Mihinköhän sitä itse lähtisi, vielä on "aamu" hieman vaiheessa...

Lämpöistä kesälauantaita,

H.

2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän koti! Saanko udella mistä teidän rullaverhot on? Ja onko väri puhdas valkoinen? :)
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli & kiitos! Verhot on Källströmin kaihtimesta, Kokkolasta. Screen-kaihtimet, väri on puhdas valkoinen. Kurkkaapa verhot-postaus aiemmin, pääset siihen esim. vasemmalla olevan pilven hakusanan kautta.

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!