Käyntejä 12/2011 alkaen

17.11.2013

Eino kävi kylässä

Eino oli vähän turhankin reipas ja toi tuliaisina naapurilta kähveltämänsä trampoliinin. Meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun, kun verhot avatessa sai ensin hämmästellä lentäviä styroksilevyjä, joiden perässä nenän eteen sitten tömähti trampoliini! Seuraavana hetkenä oltiinkin jo pihalla yöpaitasillaan häthätää takki ylle kiskastuna purkamassa kapistusta pikapikaa, ettei se lentäisi enää eteenpäin. Viima, lentävät esineet ja räntäkuuro tehostivat mukavasti tunnelmaa...

Pari autokatosta täällä lenteli myös, ja muutama puu kaatui. Onneksi ei ollut kukaan alla, ja onneksi tuulen suunta oli suotuisa, ettei mikään talokaan osunut pitkien mäntyjen alle. Ei mennyt kaukaa takapihallamme tai naapurissa...


Autokatoksen raato teki mahalaskun naapurin pihalle.


Ulkoilureitti takapihamme takana katkesi talomme kohdalta aika näyttävästi.
Ei mahtanut naapureita naurattaa...! 

Täällä selvittiin siis säikähdyksellä, mutta monessa paikassa yhä odotellaan sähköjä ja apua. Toivottavasti tilanne korjaantuu pian. Täytyy sanoa, etten ollut kyllä moista aiemmin kokenut!

Syysmyrskyn jälkeisin terveisin,

H.

9 kommenttia:

 1. On se ihme ja onni, että kukaan ei tässä myrskyssä loukkaantunut. Meillä täällä Kälviän Ruotsalossa oli melkein vuorokauden sähköt poikki ja kaatuneita puita varmaan satoja. Kyllä tässä on saanut käyttää mielikuvitusta, että on saanut kännykät ladattua ja kahvia juotua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä tosi nopeasti käytiin puut raivaamassa pois, ihan ihmetytti...!

   Poista
 2. Auts! Aika rumaa jälkeä sai Eino aikaan. Huhhuh.

  VastaaPoista
 3. Onneksi säästyitte suurimmilta vahingoilta eivätkä puut kaatuneet rakennuksien päälle.
  Jännityksellä ajeltiin su-aamupäivästä raksalle, mutta jätesäkki oli ainut esine, joka oli päättänyt muuttaa sijaintiaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas onni, ettei teilläkään pahemmin käynyt!

   Poista
 4. Harmi ettei se puu takapihalla kaatunut tuon kellertävän talon päälle - olis joutanut mennä lyttyyn koko mökki. Tietenkin toivoen ettei juuri se ole kenenkään koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siinä kukaan asu, naapuritontin "kummitustalo" :)

   Poista
  2. Aikoinaan talossa on kuulemma ollut kotileipomo!

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!