Käyntejä 12/2011 alkaen

4.2.2014

Uusi järjestys

Olohuone sai uuden ilmeen jo jokin aika sitten (ja ainakin hetkeksi aikaa). Tässä nyt sitten lopputulos vihdoin taltioituna, kun tuota valoisaa on niin harvoin kotona ollessa. 

Talon lyhyt sivu sai tällä järjestelyllä mielestäni lisäpituutta, ja sohva toimii takan yhteydessä hyvin. Ongelmallisin tilan kannalta on pianon sijoittelu, sillä sille ei oikein kaikesta suunnittelusta huolimatta tunnu löytyvän sitä oikeaa paikkaa. 


Sisustuksessa näkyy punaisen ja harmaan ohella hieman pinkin sävyjä - onhan se ystävänpäivä jo ihan nurkan takana :). Sen jälkeen saakin jo alkaa miettiä pääsiäistä ja kevättä, ihanaa! 

Flunssaisin terveisin & aurinkoa kaivaten,

H.

13 kommenttia:

 1. Nättiä on! Matto on kaunis. Minkä kokoinen tuo normannin 69 valaisin on? ollaan luultavasti ostamassa tuo sama meidän olohuoneeseen ja mietityttää kumpi koko on parempi L vai XL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meillä on XL ja sais tilan puolesta olla jopa isompikin. Viheliäinen kasattava ;)!

   Poista
  2. Itse asiassa taitaa ollakin xxl, kun tarkistin mittoja...xl tai xxl, ei ainakaan l-kokoinen ole tämä :).

   Poista
 2. Hauska bongata tiettyjä tuttuja juttuja sisustuksesta. :) Sohvan matsku on varmaan aika sama kun meillä, vaikka malli on erilainen, sitä koristaa tuo sama peitto, ja ruokapöydän yllä keikkuu aina yhtä rakas Octo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D! Sohvakangas on Kvadratin Remix 2, sävy 143. Tosi luja, napakka kangas.

   Poista
  2. Mä en yhtään osaa sanoa mikä meillä on, Vepsäläiseltä valittu niistä hirvittävistä määristä kangastilkkuja. :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää!! Tuskin maltan odottaa, että pääsemme muuttamaan omaan kotiin n. Kuukauden päästä. Vielä pientä viimeistelyä. Meillä tulee myös kattoon Norm 69 valaisin, koko XXL, kaksin kappalein. Olen kuullut, että menee tovi valaisinta kootessa, pitää kaiketi alkaa jo puuhaan!

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää :)
  Mistä teidän matto on hankittu? Jos se on Linie Designin Asko mixed, niin riiteleekö se luonnossa puhtaanvalkoisten kalusteiden kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, oikein bongattu :)! Mielestäni ei riitele, vaan tuo hieman pehmeyttä. Ei siis ole keltainen sävyltään. Toisaalta tuo musta seassa tasapainottaa, ja lattian sävykin vaikuttaa lopputulokseen.

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!