Käyntejä 12/2011 alkaen

2.8.2014

Valmis puuvaja ja pihakuvia

Onpahan ollut kesäloma ja kesäkatko blogissa, huh huh! Pahoittelut tästä. Ollaan lojuttu rannoilla ja reissattu lähinnä maakuntaa ristiin rastiin. Tähän kokosin kuvia meidän pihalta heinäkuun lopulta. Puuvaja on valmistunut, hurraa!Täällä ei ole liiemmin satanut, joten lähestulkoon joka ilta on saanut olla kastelemassa taimia. Yllä kuvassa omenapuut ja vasemmalla pallokirsikka. Se kukki runsaasti, mutta ei kyllä marjan marjaa näy. Mahtaakohan tehdäkään? Talon oikeassa reunassa on kolme rungollista viinimarjapensasta, kaksi punaista ja yksi valkoinen. Niihin on tullut hyvin marjoja.


Takarajalla on kuunliljoja, jotka saatiin naapureilta. Liljat istutettiin viime kesänä, ja ne lähtivät mahtavasti kasvuun ja ovat ihania!Tuijapenkissä mustaa haketta ja pienempiä Kekkilän askelkiviä.


Parkkipaikkaa reunustaa kivikko ja pallokuuset sekä varrelliset lehtikuuset. Lehtikuuset ovat kasvaneet kasvamistaan istuttamisen jälkeen, ja pallokuusissakin oli mahtava vuosikasvu! Viihtyvät näköjään tässä.Ruukuissa on tänä kesänä ollut heiniä, jotka siirrän nyt elokuussa heinäpenkkiin kasvamaan terassin toiseen reunaan. Pitäisi alkaa katsella krysanteemitarjouksia näihin syksyksi...Jatketaan seuraavaksi roskakatoskuvilla. Sitä ennen täällä vietetään viikonloppua, pyörähdetään kaupungissa ja synttärihulinoidaan sisarusten lapsia!

Toivottavasti teillä on ollut ihana kesä!
Tervetuloa takaisin blogin pariin :)!

H.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä teidän piha näyttää jo upealta!! Tänä kesänä jäi meiltä vierailu väliin, mutta onneksi näkee edes kuvia täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toivottavasti teillä projekti etenee :). Täällä on jotenkin niin hulinaa koko ajan, että blogi päivittyy hitaammin. Just kyllä tänään ajattelin pitkästä aikaa saada aikaseks postauksen...!

      Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!