Käyntejä 12/2011 alkaen

10.3.2012

Julkisivu- ja pohjakuvat

Viralliset kuvat tulivat postissa tällä viikolla. Niiden tiimoilta on jo palaveerattu vastaavan kanssa ja tänään käyty paikallisessa Kokkolan valaisin ja sähkö -liikkeessä aloittamassa valaistussuunnitelman tekoa. Tapaamisessa käytiin todella perusteellisesti läpi eri vaihtoehtoja ja niiden vaikutusta kokonaisuuteen, ja vakuutuimme kyllä jo alun perusteella heidän osaamisestaan. Mielenkiintoista nähdä, millaisen suunnitelman he laativat.

Tässä kuitenkin vihdoin olisivat NE kuvat...

Lounaaseen oleva sivu on kadulle päin, luoteeseen oleva merelle päin, koilliseen oleva metsään päin ja kaakkoon oleva kaupunkiin päin. Talo on valkoinen, katto tummanharmaa. Kadun puolelle tulee koko talon levyinen patio.

Parvekkeen kaide on kadulle päin lasia, lyhyt sivu samaa materiaalia kuin seinä. Parvekkeen viereiset isot ikkunat ovat olohuoneen korkean tilan ikkunat. Luoteeseen olevalta sivulta on sisäänkäynti tekniseen tilaan ja kodinhoitohuoneeseen (toimii myös arkieteisenä). Rimoitukset ovat valkoiset nekin. Ikkunat ovat kiinteät ikkunat, tuuletusikkunoina/hätäpoistumisteinä toimivat lyhyiden sivujen ikkunat makuuhuoneissa ja keittiössä sekä tv-huoneessa. Lisäksi avautuvia ikkunoita ovat tontin takasivun pienet ikkunat (paitsi portaikon ikkuna).

Julkisivut

Alakertaa on muokattu matkan varrella kaikista eniten alkuperäisestä pohjasta. Khh:n vaatehuone on osittain portaiden alla ja sinne on liukuovi. Työhuone on oikeasti tv-huone. Portaikossa on lasikaide. Pintamateriaaleista on sen verran tiedossa, että keittiössä, khh:ssa, ph:ssa, s:ssa, eteisessä ja wc:ssä on laattalattia, muuten parketti. Olohuone on osin korkeaa tilaa eli avoin ylös asti.

Alakerta

Yläkerran aulaan tulee työtila, sillä etenkin minä teen töitä paljon kotona virallisen työajan ulkopuolella. Sinne ei siis tule sohvaa tai tv:tä, vaan kirjoituspöytä ja jonkinlainen matala säilytystila. Kaiteet ovat lasia sekä porrasaukossa että kerroskaiteessa.

Yläkerta

...Ja jälleen hieman koukutusta tulevaan...huomenissa pitäisi paikallisessa sanomalehdessä olla juttu, jossa haastatellaan J:a ja yhtä tulevista naapureistamme. Oli kuulemma ollut varsin hyinen haastattelukeli tontilla tähän aikaan vuodesta ;). Ihan itseänikin jännittää, millainen juttu on, sillä en tiedä siitä ennakkoon mitään! Laitan linkkiä tännekin, mikäli juttu ilmestyy sähköisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!