Käyntejä 12/2011 alkaen

22.4.2012

Tontilla risusavotassa


Tänään oli mahtava keli touhuta tontilla. Kerättiin isoimmat risut pariin kasaan ja mittailtiin suunnilleen autokatoksenkin paikka. J oli jo aiemmin käynyt mittaamassa talon nurkat suunnilleen oikeille kohdin. Naapuritontilla kaivettiin jo täyttä päätä, ja kaivinkonekuskin mukaan pohja on mitä mainioin! Pintamaan alla on hyvä hiekkapohja (mitä on nyt hieman vaikea uskoa, ellei näkisi naapureiden kaivuutyön jälkiä, sillä pintavettä on meidän "pihassa" aika lailla!). Alla olevassa kuvassa näkyy naapuritontin tilannetta hieman, sekä meidän talomme vasen etunurkka.


Tulevalla tai sitä seuraavalla viikolla meidänkin tontilla alkanee tapahtua. Kone oli jo tien toisella puolella odottelemassa...oli ilmeisesti käynyt töissä korttelimme perällä?


Nyt ei kuulkaa millään malttaisi odottaa, että näkisi, mitä pinnan alla on!

Alla olevassa kuvassa seison jo tosin "terassin reunalla", ihailen nurmikenttää ja kauniita istutuksia. Lapset juoksevat avoin jaloin nurmikolla, J grillaa ja aurinko paistaa......tai ainakin sijaintini oli kutakuinkin oikea ja aurinko paistoi. Muu taisi olla vielä hieman toiveajattelua? Lintujen laulua oli silti ihana kuunnella omalla maalla kevättä ihmetellen!

Viimeinen kuva on otettu kadulta päin. A ja B ovat autokatoksen nurkat (joiden välistä siis ajetaan katokseen). C ja D ovat talon etunurkat, joiden levyinen on myös terassi. Autokatokselta tulee jokseenkin suora kulku talolle, ulko-ovi on vasemmassa reunassa julkisivua.


Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tämä viikko ja jäädä odottelemaan, josko posti toisi paketin Finnish Design Shopilta ensi viikolla...Joo joo, hurahdin siis kuitenkin alen loppumetreillä, mutta siitä lisää sitten myöhemmin ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!