Käyntejä 12/2011 alkaen

19.5.2012

Harkkosokkeli

Sokkelin muuraustyöt jatkuvat aika lailla kierros per päivä...Töitä on tehty varsin vaihtelevassa säässä - pahimmat sadekuurot ovat tosin pysäyttäneet työt hetkeksi. Naapurustossakin on monella tontilla aloitettu työt. On mielenkiintoista seurata, miten eri tonteilla työt etenevät! Tässä muutama kuva eiliseltä ja tältä päivältä.

Teknisen tilan nurkkaus ja kuisti


Kodinhoitohuoneen puoleinen sisäänkäynti

Olohuoneesta kuistille päin

Keittiöstä kuistille päin

Kannustalon myyjältä saimme tontille jo jotain pystytettävää ;)! Vielä kun jaksaisi heinäkuuhun odotella talopaketin tuloa...


Lisäilen piakkoin Leivonta-sivullekin muutaman tuoreen kuvan 1-vuotiskakusta sekä äitienpäiväkakusta.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti, kävin kehumassa myös paikan päällä ahkeria ja ammattitaitoisia työmiehiä :) itselle aivan uutta tuo harkkojuttu

  VastaaPoista
 2. Kiitos (joka tosin kuuluu noille meidän työmiehille)! Pitkiä päiviä ovat tehneet - minä olen lasten kanssa päässyt vain pikapikaa tilannetta ihmettelemään :).

  VastaaPoista
 3. Löysin tieni tänne jostain netin syövereistä ja jäinpäs heti koukkuun. Mukava seurata samalle paikkakunnalle rakentavien edistymistä :)

  Tsemppiä projektiin! :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa, kiva saada lisää lukijoita ja mukava oli sinun blogisikin löytää! Teidän projektinne näytti niin pitkällä olevalta, että ihan hirvittää, mitä kaikkea meillä on vielä edessä...ei sentään, mukava tätä matkaa on tehdä. Blogin kautta sitä jotenkin saa otettua tästä "kaiken irti" ja jotenkin pysyttyä kärryillä, että missä mennään ja mitä milloinkin tapahtui :)!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!