Käyntejä 12/2011 alkaen

23.5.2012

Keittiön koneita

Ajattelin kirjoittaa, tai lähinnä kaivaa kuvat ja "tuotekoodit" netin syövereistä, näistä keittiöön tulevista koneista. Jos jollain on jostain näistä aparaateista kokemuksia, otan mielelläni kommentteja vastaan. Aeg:n kuvat ovat heidän kotisivuiltaan. Liesituuletin ja allas tulevat Lapetekilta, ja kuvat ovat heidän sivuiltaan. Kodinkoneiden sijoittelun näet parhaiten aiemmasta Keittiökuva-postauksestani, jossa on 3D-kuvat keittiöstä. Hanan (Oras) kuvan löydät täältä

Kalusteisiin sijoitettava mikro, valkoinen
MC2664E-W

Keittotaso, viistetty lasireuna
HK634200FB

Kalusteuuni, valkoinen
BP5304001W

Kalusteisiin sijoitettava astianpesukone
F78003VI0P

Kalusteisiin sijoitettava jääkaappi
SKD71800F0

Kalusteisiin sijoitettava pakastin
AGN71800F0

Allas on Silgranit-materiaalia, antrasiitin (liki mustan) värisenä, kuten ensimmäisessä kuvassa. Allas kiinnitetään alta (ks. toinen kuva).

Lapetek Subline 500-U Silgranit

Altaan kiinnitystapa

Liesituuletin tulee siis samoin Lapetekilta. Samalla seinällä on ikkuna. Sen lisäksi seinällä ei ole muuta. Emme halunneet tilan menevän liian tukkoon, ja mielestäni tämä tuuletin on sopivan "kevyt" ko. tilaan. Haaveilin aluksi Elican muutamasta kauniista tuulettimesta, mutta käytännöllisyys ajoi valitsemaan tämän vaihtoehdon. Ja onhan tämä kauniskin...!
Lapetek Luxor-XH 90 2 kommenttia:

  1. Juurikin samoja Aeg:n koneita on kans katsottu jo alustavasti. Ymmärtääkseni hyvä merkki. :) Toki meillä ei tuu mikroa. Ja tuo allas, mä niiin aluksi ihastuin tuollaiseen, mutta nyt meille tulee valkoinen (onko se) keraaminen allas, joka nousee hivenen pöydän yläpuolelle. Sopii toki meidän tulevaan keittiöön hyvin. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Hyvä jos ette päätyneet valkoiseen Silgranitiin - siitä kuulimme käyttökokemuksia, että on aika vaikea pitää siistin näköisenä (mutta että nämä tummat värit ovat ilmeisesti ok). Samaa olen tähän saakka kuullut Aeg-merkista kuin sinäkin :).

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!