Käyntejä 12/2011 alkaen

29.8.2012

Tulikin kiuas - ja tunnustus!

Eilen piti tulla alkuperäisen tiedon mukaan takkapaketti, mutta Kiitolinjan kyydistä ilmestyikin Tulikiven Naava-kiuas! No, ei se mitään, takalla ei olekaan vielä kiirusta...


Topi-keittiöiden myyjä kävi ottamassa tarkistusmitat, ja kaikki oli niin kuin pitääkin. Pientä hienosäätöä tehdään vielä ja toimitusajankohtaa täsmennetään. Tästä aiheesta tulee viikonlopun aikana oma postaus.

Sain lisäksi blogitunnustuksen Miralta, joka kirjoittaa Pukluja ja pikkuautoja -blogia lapsi- ja koiraperheen elämästä. Kiitos Mira! Hauska seurata teidän touhuja blogin kautta!
Tunnustuksen sääntöihin kuuluu, että se pitää jakaa edelleen viidelle blogille. Yritän tällä kertaa valita blogeja, joita en ole vielä aiemmin tällaiseen nimennyt:

Valkoinen Harmaja
- Kestosuosikki, joka on jo varmaan saanut kaikki mahdolliset tunnustukset, joita täällä pyörii...! Samalta paikkakunnalta löytyvä bloggaaja, jonka tyylistä pidän niin bloggaamisessa kuin sisustamisessakin.

Koti Hem Home 

- Harmaja-blogi tämäkin. Rakentamisen lisäksi paljon kivoja sisustusjuttuja...

Arkkitehdin tytär

- Blogissa koukuttaa yksinkertaisesti sen kauneus! Tyylikäs ulkoasu, kauniita kuvia, tekstiä laidasta laitaan. Lisäksi tunnistan itseni blogin kirjoittajan "esittelytekstistä" ;).

Kirjojen keskellä

- Tutun kirjavinkkejä ja lukukokemuksia on kiva seurata. Täältä on tullut paljon ideoita omiin kirjavalintoihin etenkin silloin kun mietin, mitä lukisin lapsille...

Mallikoti

- Ajattelemisen aihetta jokaiselle rakentajalle tai rakentamista suunnittelevalle. Suht tuore tuttavuus itselleni, tänne eksyn yhä useammin!


Tässä vielä ohjeet, mikäli jaat tunnustuksen eteenpäin:

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.

2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottuvain Post it -lapulla 

ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


4 kommenttia:

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!