Käyntejä 12/2011 alkaen

25.8.2012

Venetsialaiset & arvontalinkki


Tänä viikonloppuna Kokkolassa vietetään venetsialaisia eli huvilakauden päättäjäisiä. Mekin (lue: J:kin) otamme rakentamisen hieman kevyemmin ainakin tänään...

Autokatos on saanut viikolla päätyrimat takaseinälle, ja tänään J varmaan kiinnittää toisen päädyn rimat, joita kävin eilen maalaamassa.


Autokatoksen pylväsverhoilut on tehty, ja ne ovat maalia vaille valmiit. Seuraavia maalattavia ovatkin sitten pikkurimat, salmiakkirimat, Harmaja-rimat tai miksi niitä nyt ikinä kutsutaankaan, joita pylväiden väliin tulee. Niiden kiinnitystapaa ja välistystä on pohdittu myös, saa nähdä, millaiseen toteutukseen lopulta päädytään. Maalaamista niissä riittää, niitä nimittäin tulee sekä autokatokseen että talon pylväiden väliin!


Tänään kuitenkin grillataan ja nautitaan ulkotulista ja ilotulituksesta. Eilen kävimme alkuillasta kaupungilla kävelyllä, ja ulkotulia ja lyhtyjä näkyi jo monissa paikoissa.


Ihanaa venetsialaisviikonloppua kaikille Kokkolan seudulla juhlaa viettäville! Ja te, jotka liikutte muuten vain tämän paikkakunnan läpi tänä iltana - ajakaahan Rantatietä ja ihailkaa valomerta!

Jos taas pyöritte täällä netissä, niin ehditte vielä osallistua tähän ihanaan Magisso-arvontaan tuttuni blogissa: http://mirkajohansson.fi/blogi/?p=10576&lang=fi#comment-5216. Mirkan blogista löytyy  monenmoista kaunista ja pohdintaa elämänmenosta mm. täällä Kokkolassa, käykäähän kurkkaamassa!


2 kommenttia:

  1. voih, meidän piti ajella sinne lähelle mökille kans viettämään venetsialaisia, mutta kun piti sataa koko viikonlopun, niin emme lähteneetkään. no ei vissiin ole sielläkään satanut niinkuin ei täällä hämeessäkään. mutta mukavaa venetsialaisviikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole satanut, kaunis ilta on ja tulet pihalla...kohta pitäisi käydä tsekkaamassa Jukka Poika ja ilotulitus, lasten kanssa ihmeteltiin raketteja jo aiemmin illalla. Hyvät viikonloput sinnekin!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!