Käyntejä 12/2011 alkaen

18.3.2013

Kevättä kohti

Päivä on kulunut kuumepotilaita paimentaessa ja omia töitä siinä sivussa hoitaen. Saimme hieman pääsiäisvalmistelujakin tehtyä, sopivan rauhallista hommaa toipilaille ;). 


Korkkiset astiat löysin Sokoksen poistopöydästä muutamalla eurolla Jyväskylässä pyörähtäessäni. Korkkiosat irtoavat, ja ajattelinkin myöhemmin käyttää pelkkiä korkkilautasia hieman eri tarkoituksessa kuin tässä näkyy.

Toivottavasti tämä lasten kuumeilu pian lakkaa, ja päästään koko porukka nauttimaan ulkonakin tuosta ihanasta valosta, joka lasin takaa niin houkuttelevasti jo kutsuu...!
Jokos teillä odotellaan pääsiäistä?

H.

9 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihanan keväisen näköistä noissa kuvissa! Oletko ollut tyytyväinen Hayn baarituoleihin käytössä? Onko niillä mukava istua?

  VastaaPoista
 2. Hei San-na & kiitos!

  Olen ollut kyllä tyytyväinen tuoleihin, niillä on yllättävänkin (!) mukava istua. Siirtely nyt on vähän kolisevaa laattalattialla, mutta on niissä "tassut" kiinni alaraudoissa. Nämä ovat ne matalammat tuolit (esim. Finnish Design Shop myy molempia, korkeampia ja matalampia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokovinkistä, nuo matalat näyttävät kyllä juuri sopivan korkuisilta saarekekäyttöön.

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista, kiva pallo tuolla nurkassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tein pallon muutama vuosi sitten, valot pitäisi laittaa ens jouluks siihen uusiks...siihen on onneksi aikaa :D!

   Poista
 4. Hei, teillä on kaunis koti. Löysin tänne blogiigi googlettamalla Hayn baarituoleja.
  Olisin tiedustellut, että kuinka korkea tuo teidän saareke on? Meilläkin hankinnassa samanlaiset Hayn tuolit, mutta nyt juurikin mietityttää tuo tuolien korkeus.

  - Insku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Saareke on ihan normikorkuinen, eli sama korkeus kuin keittiön tasoissa muutenkin. Korkeampikin tuoli olisi mahtunut saarekkeen alle (paitsi selkänoja muistaakseni). Matalammilla tuoleilla istuessa jalatkin sopivat tason alle :D! Voin mittailla tarkan mitan huomenna, jos haluat.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi. Jos kauheasti ei ole vaivaa korkeuden mittaamisesta, niin olisin todella iloinen :)
   Oletko ollut tyytyväinen tuohon tuoliin? Mietinkin tässä, että jos tulevat ns. kovaan käyttöön, kestääkö tuo pinnoite käytössä miten esim. farkuissa olevia "nastoja".

   - Insku

   Poista
  3. 90 cm on tason korkeus. Taso on 3 cm paksu, ja sen alareunasta tuolin selkänojan yläreunaan jää n. 13 cm.

   Tuolihan on periaatteessa ulkokäytönkin kestävä, kuten muutkin Hayn tuolit, joten on kyllä mielestäni varsin kestävä. Ei ole ainakaan vielä näkynyt mitään jälkiä meidän tuoleissa, ja ovat joka päivä käytössä. Näihin on jossain nettikaupoissa näkynyt pehmusteitakin, mutta sellaisethan tekisi nopsasti itsekin.

   Olen ollut tosi tyytyväinen tuoliin. Jotkut haluavat, että baarituoli pyörii ja että sen korkeutta voi säätää. Omaan käyttöön nämä kuitenkin ovat olleet varsin passelit. Vaikka tuoli on siro, se ei silti "horju" tai "huoju".

   Toivottavasti näistä tiedoista oli apua päätöksenteossa :)

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!