Käyntejä 12/2011 alkaen

6.4.2013

Maisemia

Myönnetään, hiihto ei ole minun lajini. Totesin sen tänään, kun reippailin kärrykävelyllä joelle ja takaisin sulaa tietä pitkin lenkkarit jalassa. Ei kesäihmisestä hetkessä muututa talvi-ihmiseksi (ei kyllä ollut tarkoituskaan!). Aurinko paistoi, askel kulki ja linnut lauloivat - ihanaa! Kilometrit taittuvat ihan toiseen malliin kuin sukset jalassa ;)...Joki oli vielä jään peitossa, mutta muuten kevät oli jo pitkällä. Tässä hieman maisemia kävelylenkin varrelta. Tänään on myös karsittu turhia tavaroita kassikaupalla hyllyistä ja aherrettu vaatehuoneen parissa. Kevätsiivousta siis ;)! Kesällä kyllä voisi pitää vaikka pihakirppiksen, niin kuin tuossa joskus talvella naapurin kanssa jo suunniteltiinkin. 

Vaatehuonekuvia saatte vielä tovin odotella, sen verran keskeneräinen tuo huone vielä on. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, nyt sieltä löytää jo todennäköisemmin etsimänsä kuin aiemmin. 

Pian olisi ansaitun lauantaisaunan aika, mukavaa illanjatkoa teille kaikille!

H.

4 kommenttia:

 1. Voi voi voi, huomenna olisi ollut loistava paikka niille kirppistavaroiden myynnille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt jäi tuo kirppis meiltä väliin, oltiin tytön kanssa harrastamassa naapurikaupungissa :)! Teillä oli kuulemma kova hulina siellä koko päivän, hieno homma!

   Poista
 2. Hei, Olen pitkään seurannut teidän rakennusprojektia suurella mielenkiinnolla, sillä myös meidän perhe aloittaa itseasiassa tänä viikonloppuna oman Harmaja 165 rakentamisurakan tontin puunkaadolla. Sinun ja monen muun bloggaajan innostamana olen luonut oman rakentajan blogin. Tervetuloa seuraamaan meidän rakentamisen edistymistä sisustussuunnitelmineen sivustolla www.harmaja165.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Onnea matkaan - pitääpä kurkkia, mitä teillä tapahtuu ;)!

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!