Käyntejä 12/2011 alkaen

21.4.2013

Tv-huone

Pahoittelut tauosta, työkiireet ja lasten harrastukset ovat vieneet aikaa...

Ajattelin laittaa vaihteeksi muutaman kuvan tv-huoneesta. Tv-huoneessa Hayn sohvien ja sohvapöytien kaverina majailevat aikanaan aiempaan kotiimme hankitut tv-tasot ja seinävitriinit. Ne ovat Nurmelan Varia-sarjaa. 

Huoneen muusta sisustuksesta sen verran, että huoneessa on pimentävät verhot, kuten makuuhuoneissakin. Seinävalaisimiin olemme olleet todella tyytyväisiä niin tässä kuin muissakin huoneissa. Kirjoitin seinävalaisimista aiemmin täällä. Päivisin taloon tulvii valoa ikkunoista, kuten näkyy. Todellisuudessa nämä valaisimet antavat iltaisin kivan tunnelmallisen "leffateatterifiiliksen". 

Hayn sohvat ovat olleet nappihankinta. Ne ovat jämäkät ja juuri oikean kokoiset. Alkuun hirvitti lähteä tilaamaan sohvia, jotka on nähnyt vain kerran livenä ja eri kankaalla, mutta turhaan stressasin. Sohvapöydissä huoletti, pysyvätkö tarjottimet paikoillaan, mutta kertaakaan eivät ole edes heilahtaneet :D! 

Pikkuikkunasta näkyy muuten naapurin "kummitustalo" :)! Aamulla linnut lauloivat kilpaa, kun hain aamupostin. Tänään on luvassa pihahommia...voi kun pääsisi jo pian tekemään laatoituksia ja istutuksia!

Aurinkoa päivääsi,

H.

2 kommenttia:

  1. Hei! Onpas kaunis tapetti teillä! Pihahommat odottavat täälläkin, ihanaa kun on kevät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Pihatöitä tosiaan riittää täälläkin koko kesäksi...!

      Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!