Käyntejä 12/2011 alkaen

20.1.2012

Kannustalon Koti-ilta 19.1.

Eilen järjestettiin Kannustalon Koti-ilta Kokkolassa asuntomessualueen Kannustalo-kohde Venlassa. Lähinnä tapahtuma oli varmaankin suunnattu heille, jotka eivät ole vielä sopimusta tehneet, mutta koimme, että illasta sai näin tässäkin vaiheessa projektia hyviä ideoita ja pohdittavaa.

Parituntisen tapahtuman ensimmäinen tunti oli varattu esitelmille Kannustalon mallistoista ja toteutusvaihtoehdoista sekä sisustussuunnittelusta. Puheiden päätteeksi tapahtumassa kahviteltiin, kierreltiin talossa sekä keskusteltiin järjestäjien kanssa. Kaksi tuntia oli oikein sopiva aika tämäntyyppiselle tapahtumalle. Osallistujat saivat tapahtumasta muistoksi Iiittalan Kivi-tuikun, ja sopimuksen tekijät lisäksi päivän sisustussuunnittelun T.I.L.A.:sta tutun sisustussuunnittelija  Henna Ahosen kanssa. Lisäksi jaossa oli eri mallistojen esitteitä sekä Kannustalon kalentereita.

Meille illan annissa parasta oli se, että pääsimme kiertämään kohteessa, jossa monet tilat ovat oman tulevan talomme kanssa samankokoisia. Esimerkiksi kohteessa toteutetut kodinhoitohuoneen tilaratkaisut pistivät taas mietintämyssyn syvemmälle päähän...Pesuhuone ja sauna, kuten myös vanhempien makuuhuone, olivat aika lailla identtiset omien pohjaratkaisujemme kanssa. Tämä kohde oli yksi messusuosikeistani, ja alkuun pohdimme myös näitä muuttovalmiita vaihtoehtoja. Harmajastakin on kuulemma lähiaikoina tulossa muuttovalmiita malleja...Nooh, me olemme päätöksemme tehneet ja tyytyväisiä siihen :).

Tässä linkit kohteen tietoihin Kannustalon sivuille:

http://www.kannustalo.fi/messutalot2011/venla_index.html Asuntomessukohteen esittely.

http://www.kannustalo.fi/mallistot/kannustalo_muuttovalmiit_2011.htm Täältä löytyy pohjapiirros, jossa näkyy myös neliömäärät.

Lisäksi saimme sovittua alustavan sisustussuunnittelupäivän Hennan kanssa. Keskitymme päivän aikana lähinnä sisustuksen toiminnallisuuteen ja arjen käytännöllisyyteen.


Tuikku pääsi kavereidensa seuraan heti kotiin tultuaan...Itse pidän eniten mattavalkoisesta, kirkkaasta ja harmaasta Kivi-tuikusta. Mitkä mahtavat olla teidän suosikkivärejänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!