Käyntejä 12/2011 alkaen

26.1.2013

Hei Hay!

Olohuoneessa vallitsi viikolla pitkästä aikaa oikein kunnon kaaos, kun tulin kotiin: sohvat ja ruokapöytä saapuivat. 

Pähkäilin viime syksynä sohvavalintoja täällä. Loppusuoralla pohdinnoissa olivat Adean Band-, Hayn Mags-, Ht Collectionin Mosaic- sekä Muuton Connect-sohvat. Päädyimme lopulta Hayn Mags-sohvaan, koska siinä oli mielestämme hyvä istua, mutta toki valintaan vaikuttivat myös selkeä, moderni ulkoasu ja sopivat mitat.  


Sohvat ovat samanvärisiä, tv-huoneessa on perinteisempi sohva ja rahi -kokoonpano, olohuoneessa on sohva/divaani. Sohvan väristä kirjoittelin tilauksen tehtyämme täällä

Sohvat oli todella helppo liittää toisiinsa. Tässä ensiksi tv-huoneen sohva, ja kuten kuvista näkyy, tilasta puuttuu vielä matto...

Tv-huoneen tyynyt olen saanut siskoltani, olohuoneen tyynyt ovat Ikean Stockholm-tyynyt. Seuraavissa kuvissa siis olohuoneen sohva:
...ja siellä se keittiön pöytäkin taitaa vilahtaa! Pöytä-/tuolipostausta huomenissa. Nyt löylyihin ja sieltä Putouksen pariin!


Hauskaa lauantai-iltaa!

H.

9 kommenttia:

 1. Kiva sohva! Teillähän on Topi-keittiö, eikö? Mikä heidän malleistaan? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)! Keittiökuvia on aika kattavasti tässä postauksessa: http://elamanihuoneet.blogspot.fi/2012/12/keittion-tasot.html. Keittiö on Topi-keittiöiden Säde, täysmatta valkoinen. Ratkaisut ovat olleet toimivia, joskin J olisi näin jälkikäteen kaipaillut vielä sellaista kaapin laatikossa olevaa leikkuulautasysteemiä ja valkoiset tasot saa pyyhkiä varsin tiuhaan...mutta kaiken kaikkiaan ollaan kyllä tyytyväisiä kokonaisuuteen ja AEG:n koneet ovat olleet helppokäyttöisiä. Kalusteovet jää- ja pakastinkaapeissa ovat aika raskaat tällä ovimallilla (sivussa ura) avata, mutta eivätpähän ole lapset koko ajan tuulettamassa pakastinta :D!

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  Olisiko sinulla jakaa kokemuksia tästä teidän ihanasta sohvastanne? Onko ollut kestävä, mistä tilasitte ja missä koeistuitte sohvaa? Kiitos paljon jo etukäteen! Tämä sohva olisi meilläkin harkinnassa, pitäisi vaan päästä hieman istahtamaan jossain siihen ensin :) Köpiksessä tuli kesällä käytyä, mutta en muista(!)millainen tämä oli istua, voih.

  VastaaPoista
 4. Hei Paula!

  Kurkkaapas seuraavasta postauksesta, eräs lukija kyseli nimittäin vasta jokin aika sitten samaa... :)

  http://elamanihuoneet.blogspot.fi/2013/06/arvonnan-voittaja-juhannustunnelmia.html

  Ja PS. Nyt sohva on kertaalleen yhdestä tahrasta pesty kuivapesuaineella (ei ole irrotettava verhoilu), ja hyvin onnistui!

  VastaaPoista
 5. Kuka Suomessa myy Hay:n sohvia? Missä pääsitte istumaan ja kokeilemaan niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tilasimme omamme Tamperelaisen Sisustus ID:n kautta. Heillä oli sohva myös esillä myymälässä. Lisäksi sohvaa myy ainakin Finnish Design Shop ja sitten oli jokin helsinkiläinen liike vielä ainakin...

   Poista
 6. Kiitos vastauksesta.Oma jo varauksessa. Nyt enää mieheltä ok ja sitten meillekkin tulee Mags. Mulla oli muuten ihan samat sohvat omalla listalla tosian Band lähti nopeasti pois listalta kun näin sen livenä ja kokeilin istua : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! Kiva, jos pystyin olemaan avuksi & onnea vain uudelle sohvalle ;)

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!