Käyntejä 12/2011 alkaen

7.1.2013

Paluuta arkeen ja odotusta...

Arki alkoi virallisesti tänään: töihinpaluu ja päiväkotirumbat starttasivat heti reippaasti kahdeksan aamulla (hieman myöhäisempikin olisi kelvannut...).

Aamuhämärässä alkoi myös tien toisella puolella pitkästä aikaa talon pystytys, ja jo kotiin tullessamme seinät ja kattotuolit olivat paikallaan. Alueella onkin ollut hieman hiljaisempaa, tai ainakaan ei mitään noin näkyvää ole pitkään aikaan tapahtunut. Tämän alueen tonteilla alkavat siis talot olla pystyssä, ja uudet tontitkin ovat menneet jakoon tuossa ennen vuodenvaihdetta. Meillä on jo yhdet naapurit ja pian saadaan seuraavatkin - kiva saada hieman valoa tänne pimeään pellon laitaan :)! Lisäksi alueen maisemointia tmv. tehdään parhaillaan alueen toisessa laidassa usein vielä iltamyöhään.

Meillä on myös pienoista odotusta ilmassa tällä viikolla, sillä tamperelaisesta Sisustus ID:stä tilattujen sohvien ja ruokapöydän pitäisi piakkoin saapua osoitteeseemme...Valmistajalla oli ilmeisesti hieman ruuhkaa joulun alla, koska toimitus siirtyi viikolle 2 tai 3. Toivotaan tietysti kovasti, että nämä viimeiset huonekalut saataisiin pian, sillä etenkin lasten ruokailut pienen lastenpöydän ympärillä yltyvät välillä aikamoiseksi hulinaksi.

Sohviin tulee Kvadratin Remix 2:n sävy 143, joka kuvassa alla (kuva lainattu täältä).


Nyt saa uni tulla, jotta huomenna taas jaksaa...

H.

3 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla ja kaunis koti. Minulla on sinulle haaste blogissani =)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti - palaan haasteisiin loppuviikosta, jos tämä kiire sitten hieman helpottaisi ;)!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!