Käyntejä 12/2011 alkaen

20.5.2013

Huh hellettä!Ei paljoa tarvitse täältä reissuun tai kuntosalille lähteä, kun hellettä piisaa ja pihatöitä samoin! J on huhkinut isänsä kanssa pihalaatoituksen valmiiksi. Kuulemma käy ihan hyvästä treenistä tuo n. 30 kg painavien laattojen nostelu ;)...Lisäksi maata on tulevan nurmikon alueelta muokattu jyrsimen ja haravan voimin. Kalkki on levitetty ja nyt odotellaan sateita, jotta päästäisiin kylvämään.Täällä on nautittu väliin melko tuskaisestakin helteestä niin, ettei paljon ole joutanut koneen äärellä istuskella - nyt piti kuitenkin ottaa itseä niskasta kiinni ja päivittää tilanne! Yllä olevassa kuvassa näkyy muuten vähän vähemmälle kuvakulmalle jäänyttä pihan osaa. Vasemmalle leikkimökin taakse tulee pyykinkuivausteline ja puisteluteline. Puukasan etupuolelle tulee jollain aikavälillä pikkuinen puuvaja, samaa tyyliä talon kanssa.

Saisi jo vähän sataa,

H.

5 kommenttia:

 1. Ei siinä varmaan tosiaan kuntosalia kaipaa!8) Onneksi työ on siitä mukavaa, että tuloksiakin näkee. Hienolta alkaa näyttämään pihapuolellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosiaan ihan huippua, että piha edistyy - ehkäpä sitä jossain vaiheessa pääsee istuttamaankin jotain ;)! Puita ym. on suunniteltu jo jonkin verran, mutta kun nyt ensin tuo nurmikko saataisiin vihertämään...!

   Poista
 2. Kauniit laatat valitsitte. Sopii hyvin Harmajan tyyliin.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!