Käyntejä 12/2011 alkaen

8.9.2013

Leikkimökin faceliftLeikkimökki oli ensimmäinen rakennus korttelissamme. Se toimi rakennusajan varastona ja taukotupana, kunnes autokatos saatiin pystyyn. Esikoisen hermot olivat koetuksella, kun yhtäkkiä vanha tuttu mökki ei ollutkaan enää leikkikäytössä.

Tänä kesänä lapset saivat maalata mökin kavereidensa kanssa uusiksi, ja J pisti jämärimoista mökille Harmaja-lookin kohilleen. Ovi täytyi myös kokonaan uusia, sillä se oli niin pahoin vääntynyt. Oven ikkunoihin sahautimme kolme pleksiä. Nyt ovi ajaa asiansa, kun hieman näkeekin, ketä sisällä on. J taiteili oven osin uusista, osin vanhoista materiaaleista. Samalla mökin edustalle tehtiin portaan sijaan pieni terassi. Nyt mökki istuu aika hyvin talon pariksi, vai mitä?
Ensi kesänä on luvassa vielä parven rakentaminen, mutta tälle syksylle mökki kaipaisi vielä uusia verhoja...milloinkohan saisi aikaiseksi, kankaatkin jo olisi ;)?

Energiaa alkavaan viikkoosi täältä hetken hiljaiseloa pitäneestä blogista,

H.

8 kommenttia:

 1. Näyttääpäs hurmaavalta pikkumökiltä! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis mökki! Meillekin odotellaan mökkiä, tai itseasiassa maanrakentajaa jotta saadaan pääsy mökkinurkkaan.. Mökki on jo puuvalmiina odottamassa, ja hieman on lasten kärsivällisyyttä koeteltu kesän aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee ;)! Kärsivällisyys varmasti palkitaan!

   Poista
 3. Ensinäkemältä ei kyllä uskoisi, että on sama leikkimökki! Sopii kyllä hienosti talon rinnalle :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!