Käyntejä 12/2011 alkaen

29.9.2013

Vaatehuone

Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, josta on käynti yläkerran kylpyhuoneeseen. Vaatehuoneen hyllyjärjestelmä toteutettiin Ikean Algot-järjestelmällä. Valintaan vaikutti hinnan lisäksi mitoitus, sillä järjestelmän mitoilla tilasta saatiin hyödynnettyä lähes koko seinäala ja siten, kuin olimme alustavasti suunnitelleet. Vain yksi nurkka kaipaa vielä ripustustankoa, ja ehkä jollain aikavälillä saamme sinne sellaisen kehiteltyä...

Henkaritilaa on kahdella seinällä, suurimmaksi osaksi paitamitoitukselle, mutta ikkunaseinällä myös mekoille. Katonrajassa kulkee hylly, jonne saa nostettua vähemmän käytössä olevia tavaroita säilytykseen. Verkkokoreissa on liukukiskot, ja niissä tulee säilytettyä arkikäytössä olevia vaatteita. Ikkunahyllyllä asuu yleensä päiväpeite.

Tilaan tarvittiin jakkara, ja Ikean Bekväm-jakkara ajaa asiansa tässä tilassa mainiosti. Samanlainen tukeva ja erittäin edullinen perusjakkara meillä on kodinhoitohuoneessa. Algot-säilytysjärjestelmä meillä on tyttöjen huoneissakin liukuovien takana, ja olemme kyllä olleet valintaan tyytyväisiä. Tyttöjen kaapeista kirjoitin aiemmin täällä.

Sateista sunnuntaita täältä teille,
taidan lähteä ruoanlaittopuuhiin...

H.

10 kommenttia:

 1. Näyttää erittäin hyvälle ja toimivalle! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! ja hauska sattuma, kun meillä on juuri eilen viimeistelty Algotilla laitettua vaatehuonetta. Meillä tosin vaatehuone ulkovaatekäytössä. Ja kuvatkin ehdin jo ottamaan postausta varten. Mutta sitä piti sanomani, että tuo Algot vaikuttaa varsin toimivalta ja suht edulliselta ratkaisulta! Kuinka iso tila tuo muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D, hauska sattuma! Tila on muutaman neliön enpä muista tarkkoja mittoja. Vielä kun ison kapean peilin saisi yhdelle seinälle, niin kyllä siinä ihan hyvin mahtuisi mallailemaan kuteet päällensä... Eli sopivan iso ;).

   Poista
 3. Tule tänne meille laittaan vaatekomeroa... :) Hienolta kun näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kunpa pian päästäisiin sinne - syyslomalla? Ellette ole koko aikaa täällä?

   Poista
 4. Sievä vaatehuone kyllä. Ja kiva värimaailma vaatteissa ;)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. Ikealta löytyy niin monia hyviä ratkaisuja moneen :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!