Käyntejä 12/2011 alkaen

12.1.2013

Matto!

Posti toi pari viikkoa sitten tullessaan marraskuussa (!) tilaamamme maton. Oli sitten hieman toimitusaikaa tuolla paketilla ;). Paketista kuoriutui ihana Linie Designin valmistama Asko Mixed -villamatto, ja kooltaan se on 200 x 300 cm. Tilasimme sen Länna Möblerin nettikaupasta. Joissain blogeissa on valiteltu, että matosta irtoaa alkuun nukkaa, mutta itse en ainakaan vielä muutaman viikon kokemuksella ole huomannut matosta irtoavan nukkaa juuri yhtään.Matto tuo lämpöä olohuoneeseen, ja uskon sen sopivan hyvin yhteen ensi viikolla saapuvien sohvien kanssa. Tällä hetkellä sohvat ja ruokapöytä seikkailevat ilmeisesti jossain Tanskan ja Suomen välillä...


Palailen viikonlopun aikana vastailemaan pariin haasteeseen, jotka sain aiemmin viikolla. Nyt viikonlopun viettoon - ihanaa, kun on vapaapäivä!

H.

5 kommenttia:

 1. Ihana matto! Itsekkin haluaisin vaihtaa maton olohuoneeseen... Ja mikä ihanuus pöytä sielläkin!!! ;) Vink! homewhitestar.blogspot.com =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :), kivalta näytti oma blogisikin! Hauskaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Hei! Meille saapui juuri kyseinen matto ja kun avasin kääröstään niin Hirveä haju lemahti matosta. Kannatteekohan tuo pestä ennen käyttöönottoa?!

  VastaaPoista
 4. Hei sinä jonka matto haisi, onko haju lähtenyt pois? Ostin eilen Hullareilta maton ja haju on tosiaan aika inhottava...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!