Käyntejä 12/2011 alkaen

21.1.2013

Yömyöhäisen sisustushaaveilua

Tämä viikko mennään tiiviillä 8-16-tahdilla, eikä sekään tunnu ihan riittävän. Lopetin nimittäin juuri työt (tältä) myöhäisillalta. Tämän viikon jälkeen onneksi kevenee hieman...! Pilkku-, lähdeviite- ja yhdyssanaviidakosta pökerryksissä ajattelin jakaa teidän yökukkujien iloksi haaveeni eteisen ripustimista.

Eteiseen sopii oven toiselle puolelle jakkara ja toiselle puolelle arkikengät. Vaatekaappi on oven vastakkaisella seinällä, joten arkikenkien yläpuolella olisi oiva paikka muutamalle vaate-/laukku-/tmv.-ripustimelle. Näistä Muuton Dotseista olen haaveillut pitkään, ja ehkäpä ne vielä joskus meille kotiutuvat...kolme tai neljä maksimissaan, pari pientä ja isompia yhdet molempia tai sitten joka kokoa yksi...hmm...Kuvat on lainattu FDS:n sivuilta. Mitäs te tykkäätte Muuton jutuista? Olisiko teillä jotain muuta ideaa ripustimiksi ko. tilaan vinkata? Dropitejakin (Normann Copenhagen) mietin, mutta mahtavatkohan tulla kovastikin seinästä "ulos"?

Nyt saa kuitenkin riittää, untakin on saatava...

Hyvää yötä!

H.

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen yömyöhään valvoja kans fiilistelee.. Jos mä valitsisin, niin ottaisin ne eri kokoiset drotsit, vai mitkä ne nyt oli.... Näyttävät siltä et ois helppo ihan vaan heittää takki siihen roikkuun. Öitä sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Hirveää työtahtia painava "raksaaja" täällä! Mullekaan ei meinaa 8-16 riittää, mutta onneksi päiväkodista on lasta haettava, vaikka kuinka töitä olisi. Sinkkuna istuisin täällä varmaan aina...
  Mä pidän muuten Muuton tuotteista, mutta varsinkin noista puisista Dotseista tulee mieleen saunan tai varaston ovennupit... Rautakauppaan vaan hakemaan Dotseja ;) Mutta ei mulla kyllä valitettavasti ole ehdottaa vaihtoehtoakaan. Itse oon miettinyt (koska usein kyläpaikassa sellaista kaipaan) vieraiden vaatteille jotain omilla jaloillaan seisovaa naulakkoa, mutta katotaan nyt kuinka eteiseen mahtuu.

  VastaaPoista
 3. Hay Loop Stand ainakin on musta hieno omilla jaloillaan seisova naulakko - oisko siinä teille San-na?

  Dotseissa minua viehättää ehkäpä juuri nuo mielleyhtymät, mutta myös puun sileys verrattuna niihin ovennuppeihin ja ripustimen "litteys". Noh, makuja on monia :)...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten olisi heti meille, mutta tuossa ei ole yhtään nuppia/koukkua, johon saisi nopeasti nakattua takin tai laukun. Voipi olla, että meille tulee joku seinänaulakkoversio kuitenkin. Muutama Ikean vippa-koukku ;) pääsis halvalla.

   Onneksi tosiaan makuja on monia ja kaikille staileille riittää ottajansa :)

   Poista
 4. Joissakin sisustuslehdis on ollu joitakin lasisia "nappeja" sellaisia suuria. Ei taida olla ihan sun juttu? merkkiä tms. en muista.

  VastaaPoista
 5. Joo ei ihan, siksoliini...ehkä turhan bling blingiä mun makuun ;). Vippa-koukut on kyllä hyviä "peruskoukkuja", vaatehuoneen/kodinhoitohuoneen seinälle vois niitä kyllä hankkiakin muutaman!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!