Käyntejä 12/2011 alkaen

25.9.2012

Keittiö keittiössä


Tältä näyttää meidän takka. On siinä MONTA palaa, ei voi muuta sanoa. J kantoi takan sisälle ja lajitteli sen isänsä kanssa viime viikonloppuna. Olivat tulleet sitten ilmeisesti samalla siihen tulokseen, että enää ei meillä varastossa kahaveja juua, joten keittiö on nykyään - keittiössä!


Imuri oli jätetty pahaenteisesti lähelle kulkureittiäni. Kiersin sen kuitenkin harkitulta etäisyydeltä ;). 


Listat, väliovet sekä saunan ja pesuhuoneen materiaalit on siirretty sisälle. Niistä täyttyi ihan mukavasti alakerta ja yläaula...Ei tässä ihan heti tekeminen lopu! 

Minä olen kahlannut valehtelematta ainakin sata tapettikirjaa läpi ja lisäksi selannut netistä tapettisivustoja monena iltana. Sitten olen selkä vääränä kantanut tapettikirjoista parhaimpia näytille niin kotiin kuin tontillekin. Valinnat alkavat olla aika selviä, mutta vielä pitää laskea tarkemmin määrät. Sitten voi pistää tilauksen menemään. Voin sen verran paljastaa, että aika vaaleissa sävyissä liikutaan...Sisäseinät on nyt käytännössä maalattu niiltä osin, mihin tulee maalipinta. J ja appiukko ovat tehneet jälleen kerran pitkiä päiviä! Maalisävynä on Tikkurilan Paperi.

PS. Posti toi minulle paketin...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!