Käyntejä 12/2011 alkaen

9.9.2012

Rimojen loppusuora

Tänä viikonloppuna ollaan ahkeroitu loppujen rimoitusten kanssa. Meni aika tiukille, että saatiin rimat riittämään...! Työmaan yli lensi vähän väliä muuttolintuauroja - syksy on tullut.Todistusaineistoa - minut on saatu ylimmälle askelmalle!

Terassi on lähes valmis. Vielä pikku pala ja katetun alueen laudoitus, niin ulkotyöt alkavat olla paketissa.Sähkömies sanoi tulevansa laittamaan ulkovalaisimet heti, kun ne saapuvat. Parvekkeen lasitus on joidenkin viikkojen kuluttua. Alaosaan tulee maitolasi, kaide on valkoinen, ja yläosaan tulee avattavat lasit. Vaihtoehtona oli alaosaan "röpelölasi", mutta siitä olisi näkynyt melko hyvin läpi.

Nyt pitäisi pähkäillä pihan toimintoja, sillä kaivinkone on tulossa tontille parin viikon sisällä. Pihasuunnitelma, edes alustava, pitäisi saada aikaiseksi. Muuten tuntuu selkeältä hommalta, mutta isoin kysymysmerkki on autokatoksen ja terassin väliin jäävä tila. Kulku talolle tulee kuta kuinkin ylimmän kuvan mukaisesti. Kulun vasemmalle puolelle tulee tontin tienpuoleiseen laitaan roskisteline ja sitten jotain istutuksia...Terassin vasempaan reunaan jäävään "tyhjään tilaan" tulee myös istutuksia. Leikkimökki siirtyy tontin takaosaan, jonne tulee myös pyykkiteline ym. Ehdotuksia otetaan vastaan :)!


4 kommenttia:

  1. Laittakaa se leikkimökki talon ja autotallin väliin. Suojaisa paikka tytöillä leikkiä näköetäisyydellä

    VastaaPoista
  2. Pitää pohtia, toisaalta talon sivuille jää kivasti tilaa ennen rajaa. Sieltä voisi löytyä mökille parempi paikka - lähellä taloa ja riittävän kaukana tiestä. Autokatokseen/sen taakse ja tielle/varastoon on aika nopea livahtaa...

    VastaaPoista
  3. Oi, näyttääpä kokonaisuus hyvälle!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!