Käyntejä 12/2011 alkaen

1.9.2012

Kuvaraportti viikon tapahtumista

Tänään saavat kuvat puhua puolestaan. Paljon on tapahtunut, tässä jotain huomioita viikon ajalta. Laattojen kanssa on pientä säätöä. Ilmeisesti meille on tullut hieman ylimääräisiä laattoja, sillä vaihdoimme viimeisellä neuvottelukerralla yhdet 10x10-laatat isommiksi. Jostain syystä näitä 10x10-laattoja kuitenkin oli kuormassa (onneksi oli niitä isompiakin!). Hmm...asiaa selvitellään maanantaina.

Keittiö- ja muut kalustesuunnitelmat etenevät hienosti. Keittiön ratkaisuja hienosäädetään vielä ja muutamia mittoja tarkistetaan. Toimitusaikaa siirrettiin viikolle 45 lattia- ja seinäpintojen teon vuoksi. Mehän valoimme pohjan ennen pystytystä, mutta kostea kesä ei ole ihan ilmeisesti siihen tahtiin kuivattanut lattiaa, kuin olisi ollut tarkoitus. Kohta saadaan kuitenkin lämmöt päälle ja toivotaan, että aikataulut pitävät.

Syksyn ensimmäisenä rankkasadeiltana kiitokset osoitettiin moneen otteeseen appiukolle, joka oli samaisena päivänä asentanut meille sadevesikaivot!


Patolevynauha paikoillaan.

Sisällä on tasoitetyöt jatkuneet melkein koko viikon. Valkoista pintaa alkaa olla joka huoneessa kiitettävästi. Nyt töihin tulee pieni, ilmeisesti reilun viikon mittainen, tauko.

Näkymä eteisen oviaukolta keittiöön.

Olohuoneen katto.

Porrasaukko on väliaikaisesti ummessa.Näkymä keittiöstä kohti olohuonetta.


Olohuoneen nurkka ja katto

Tekninen tila on saanut maalipinnan ja lisää "asukkaita":

Autokatoksen päätyrimat ovat nyt kaikki paikoillaan. Lisäksi ikkunat tulivat ja asennettiin saman tien paikalleen. Varaston ikkuna on avattava.Tänään juhlimme siskon pojan nimijuhlia - on sitä elämää siis tontin rajojen ulkopuolellakin ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!