Käyntejä 12/2011 alkaen

27.5.2012

Kulttuurilauantai

Eilinen oli J:llakin vapaapäivä niin töistä kuin tontilta, ja se vierähti kotikaupunkimme kulttuurista nauttien. Tässä samalla muutamia vinkkejä, jos matkailette näillä seuduilla kesän aikana - Kokkola on muutakin kuin pelkkää julkisuudessa ollutta asuntomessualuetta!

Käväisimme tytön kanssa ystävän kesäpuotia ihmettelemässä Vanhassa kaupungissa (Isokatu 27). Pienessä vinttipuodissa on enimmäkseen paikallisten graafikoiden töitä, sekä jonkin verran lasten vaatteita. Eilen siellä oli lisäksi Me&I-vaatteiden alennusmyyntitapahtuma. Puoti on auki viikonloppuisin, ainakin tällä hetkellä - tutustuminen arvoinen kohde (kuten Vanha kaupunki muutenkin)!

Museokorttelissa kävimme ihanan Vohvelikahvilan avajaisissa, jossa esiintyi paikallinen Viljava-kuoro, Olisin itsekin ollut mukana laulelemassa, ellei kevätflunssa olisi vienyt ääntä... Lisäksi tyttö pääsi taiteilemaan luontomuseo Kiepin lastentapahtumassa.

Illalla olimme vielä Juho Kuosmasen uusimman elokuvan, Romu-Mattila ja kaunis nainen, ensi-illassa Ykspihlajassa. Elokuva nähdään parin viikon kuluttua Sodankylässäkin, joten sinne siis, hyvät ihmiset! Alla linkki Ylen ja KP:n uutisiin eilisestä ensi-illasta.

http://yle.fi/uutiset/elavat_aanet_herattavat_mykkaelokuvan_henkiin/6134749

http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=304780

Teki hyvää irrottautua normiarjesta ja täysistä päivistä hetkeksi. Tällä jaksaa taas pitkään :)! Mistäs te muut rakentajat ammennatte energiaa? Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!