Käyntejä 12/2011 alkaen

30.5.2012

Patolevyt ja suodatinkangas valmiina

Tässä hieman kuvia tältä illalta. Patolevyt kiertävät taloa ja suodatinkangas on asennettu sekä ulko- että sisäpuolelle talossa ja autokatoksessa. Suodatinkangas pitää maa-ainekset (kapillaarikerroksen ja hiekkakerroksen) erillään. Hiekan sekaan tulee sitten viemäriputket ja vesijohdot.

Vasen etukulma

Sama kulma pihalle päin

Talon sisus takanurkalta

"Kerroksia"


Autokatos pihalta päin

Autokatos tien puolelta kuvattuna

Tällainen meidän tontilla nyt on
- ei ihan autokatokseen mahdu parkkiin!

Tänne sais sitä hiekkaa nyt sitten tuoda!

Ja jotta kaiken maailman hiekka- ja kaivinkonekuskit ynnä muut löytävät perille, on meillä ollut jo jonkin aikaa seuraava ylellisyys:


Ensi kertaa kyltin nähdessä tuli kyllä sellainen tunne, että nyt tämä meidän alue on ihan oikeasti ja virallisesti olemassa ja "tunnustettu" - meidät on "pistetty kartalle"! Vaeltajantien lisäksi alueella on Ulkometsäntie.

3 kommenttia:

 1. Onpa hauska katsella, kun on niin tutun näköisiä vaiheita. Juurihan meillä tehtiin noita. Toisaalta ilo huomata kuinka iso onkaan jo edistytty. :)

  Mukavasti edistyy!

  VastaaPoista
 2. Vau! teillähän on jo pitkällä.. Tuli tänään tässä yhdes vanhas avotakka lehdes vastaan kuva mis oli valkoinen kiuas ja siinä valkoiset kiuaskivet, mahtaisko olla sun makuun? Tuskin vielä olet saunaa ehtinyt miettiä?

  VastaaPoista
 3. Catherine: Voi, itsekin mietin jo etukäteen, kuinka nostalgiselta mahtaakaan tuntua aikanaan palata lukemaan näistä alkuvaiheen tapahtumista!
  Penni: No jonkin verra ;), mutta näytäpä mulle se, kun nähdään seuraavan kerran!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!