Käyntejä 12/2011 alkaen

17.5.2012

Valaisinvalintoja

Valaistussuunnitelman yhteydessä on tehty jo alustavia valaisinvalintoja. Ulkovalaisimista osa on melko lailla varmasti päätetty (kuvat: http://www.konstsmide.se/):

Julkisivuseinälle tulee Monza-valaisimet, joista lähtee valokiila sekä alas että ylös. Valaisimet ovat halogeenivalaisimet.


Parvekkeelle ja autokatokseen tulee saman sarjan valaisimet, joissa valokiila lähtee vain alaspäin.


Käytävävalaisimet (4 kpl, energiansäästölampuilla) ovat samoin Konstsmiden mallistosta. Mallin nimi on Bergamo. Valaisimen korkeus on 70 cm.


Lisäksi ulkovalaisimia tulee terassin reunaan (lattiaan), sisäänkäyntien kattoihin, autokatoksen sisäkattoon sekä kaksi valaisinta viheralueelle (yksi molemmille puolille käytävää, joka johtaa autokatokselta talolle).

Alun perin sisätiloihin suunnitellut pienloisteputkivalaisimet ovat vaihtuneet himmennettäviin, upotettaviin ledspotteihin (4000 kelviniä), joita on kolmea eri kokoa. Nimeä valaisimelle en tähän hätään muista...!


Tällaisia valaisimia olemme suunnitelleet kylpyhuoneisiin:


Valaisimen saa sekä halogeeni- että ledpolttimoin. Tämänkin valaisimen tiedot päivittyvät tänne, kunhan saamme näistä tarjouksen, jonka itse asiassa olisi pitänyt jo saapua...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!