Käyntejä 12/2011 alkaen

10.11.2012

Keittiön asennuspäivä 1


Keittiökalusteiden asennus alkoi aamusta J:n ja isien toimesta. Iltapäivällä pääsin tyttöjen kanssa paikan päälle, ja tilanne näytti jo huomattavasti lohdullisemmalta kuin eilen pakettikaaoksessa. Keittiön "palikat" löytävät paikkansa vähä vähältä, mutta on kuulemma aikamoista palapelin kasaamista kaikkinensa ;). Palapelin kuva alkaa kuitenkin jo hahmottumaan aika hyvin.


Etualalla niemekkeen alle jäävät kaapit. Pöytälevy on syvempi, joten keittiön puolella saa baarijakkarat piiloon tason alle.Yllä "koneseinää" vielä irrallaan. Nurkkaan tulee vain yläosaan kaappi ja kaksi vetolaatikkoa (kaappi kuvan etualalla lattialla). Sitten vasemmalta oikealle: mikro/uuni, avattava kaappi, jossa ulosvedettävät korilaatikot, jääkaappi & pakastin.Yllä oleva kuva on napattu portaikosta, eli näkymä on ruokapöydän puolelta. Niemekkeen alle tulee siis 4 kpl 50 cm kaappeja, joista vasemmanpuoleisin on syvempi kuin muut. Laatoitus/parketti rajautuu niemekkeeseen.


Yläkaappeja tulee kaksi riviä, kaksi kaappia siis uupuu vielä tästä kuvasta. Oikealla puolella olevalle seinälle ei tule yläkaappeja vaan liesituuletin.

2 kommenttia:

  1. Onko teillä jäykät nuo yläkaapin ovet? Meillä on kaksi tuollaista(mutta pientä) jää ja pakastin kaappien päällä . Hyvä kun auki saa!

    VastaaPoista
  2. Hei Kirsi! Ovet ovat vielä viimeisiä säätöjä vailla, mutta ainakin tuntuu, että avautuvat oikein hyvin. Ei toki yhtä kevyesti kuin peruskaapinovi, muttei niitä tarvitse kiskoakaan auki. Voisikohan teillä mekanismia jotenkin säätää "löysemmäksi"?

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!