Käyntejä 12/2011 alkaen

19.11.2012

Maanantain tilannekatsaus

Keittiössä koneet on nostettu paikoilleen. Jääkaapista puuttuu vielä kalusteovi. Jääkaapin ja uunin välisen kaapin ovi (ja korit) uupuvat myös vielä...Kuvassa näkyvä laminaattitason pala ei kuulu tuohon. Oikeasti uunista on kyllä joitakin senttejä tasoon...!Yläkerran wc:n kalusteovet ovat samanlaiset kuin alakerran khh:ssa:


Makuuhuoneen liukuovia asennetaan parhaillaan. Tilanne oli tämä, kun töiden jälkeen nopeasti pyörähdin paikalla. Isät pähkäilivät  siellä ovien säätöjen kanssa...Keitin heille kaffit  ja lähdin sitten "vuoronvaihtoon" kotiin, jossa J päivysti potilaiden kanssa.
Marraskuinen maanantai - harmautta ja koleutta...

H.

4 kommenttia:

 1. tykkään kovasti tuosta teidän keittiöstä. uskon että meille tulee jotain kovin samanlaista... :)voisitkohan laittaa lähikuvan tuosta keittiön oven profiilista? kiinnostaa kun se on vetimetön malli.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Voin ottaa lähikuvan, kun seuraavan kerran pääsen paikan päälle. Sillä välin kannattaa kurkata Topin sivuilta myös kuvat (Säde, täysmatta).

  VastaaPoista
 3. Meille tulossa joulukuussa samat kodinkoneet ja remppa, kiva nähdä koneet paikoillaan:)

  VastaaPoista
 4. Lähikuvia tulossa lähiaikoina...tämä viikko on mennyt sairastupaa pyörittäessä niin, että olen kerran (!) ehtinyt tontilla pyörähtää. Keittiön kaapit ovat tänään kuulemma saaneet hyllyjä/koreja sisälleen, joten lisää kuvia luvassa...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!