Käyntejä 12/2011 alkaen

8.11.2012

Täh, meillä palaa valot!

Tänään palloilin alakerrassa varmaan yli viisi minuuttia, ennen kuin tajusin, mikä tilanteessa on niin kummallista: meillä palaa valot! Ja ei mitkä tahansa työmaavalot, vaan ihan oikeat valot! Sähkömies on käynyt asentamassa osan spoteista (keittiöön, ruokailutilaan ja kodinhoitohuoneeseen). Ihmeiden aika ei  liene ohi.


Tässä ruokapöydän yllä on neljä spottia. Keskellä olevat reiät (3 kpl) ovat kattovalaisinta varten. Eli yhteen siis tulee valaisin ja kaksi jäävät vain varauksiksi mahdollista valaisimen paikan muutosta varten (jos joskus tarvitaan/halutaan erityyppinen valaisin). Taaimmainen pyörylä on kaiutin. Spotit antavat tehokkaan yleisvalon (esim. siivousta tmv. varten). Ruokapöydän ylle tulee Secton Octo-valaisin.

Keittiössä tason ylle tulee kaksi riippuvalaisinta (ihan perusperusvalaisimet Ikeasta, paikat näkyvät alla olevassa kuvassa ruokailutilan kahden spotin takana), ja kaapiston ylle ja alle tulee led-nauhat. Riippuvalaisimilla ja led-nauhoilla saa sitten luotua alakertaan "tunnelmallisemman" valaistuksen.


PS. Meille on tullut keittiö. Ja muut kiintokalusteet. Näihin tiloihin ei tällä hetkellä mahtuisi montaakaan ihmistä - niin täynnä alakerta on, huh huh! Tilannekatsausta luvassa huomenissa...

5 kommenttia:

 1. Hei,
  Millaiset spottinne ovat, ledit vai halogeenit?
  Teillä on kaunis koti :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin juuri kysyä samaa, kuin anonyymi.

  VastaaPoista
 3. Ledit ovat, pistän tarkemmat tiedot päivemmällä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, odottelen tarkempia tietoja :)

  VastaaPoista
 5. Spotit ovat Epistar-merkkiset ja tehoiltaan 20W/15W/10W. Värilämpötila on 4000 K (puhdas valkoinen). Pimeällä valo tuntui ehkä hieman "kovalta" kuvatessa, mutta päivemmällä/hämärässä valo on mielestäni miellyttävä. Hyvä yleisvalo esim. siivousta, leipomista tmv. ajatellen...Spotteja on siis kolmea eri kokoa, khh:ssa ja vaatehuoneissa isoimmat. Valmistajien sivut: http://www.epistar.com.tw/_english/01_product/01_overview.php

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!