Käyntejä 12/2011 alkaen

18.11.2012

Sunnuntaileipomuksia


Rakentajan rouva huolehti tänään sairastupalaisista kotona. Kurjan kuumeen piristykseksi leivottiin ensimmäistä kertaa cake popseja. Tikkarit olivat kyllä ainakin omaan makuuni liian makeita, mutta hauskinta on kokeilla uusia reseptejä (joskin tämä oli aivan susi ja manasin jo tehdessäni, että sitä ei varmaan oltu testattu lainkaan käytännössä - tai sitten testiuuneissa on aivan eri lämpötila-asteikot!) Lopputulos oli kuitenkin reseptiä soveltaen juuri niin hupaisa, kuin odottaa saattoi, ja tytöillä oli hauskaa tekemistä. Kuorrutteena cake popseissa on tumma suklaa, johon on pyöräytetty nonparelleja ja osaan Marianne Crushia.

Päivän aikana saatiin hieman myös pakkailtua, pyykkäiltyä ja siivottua...perussunnuntaisettiä siis...

Saunapostaus saa nyt odottaa ensi viikkoon, vaikka lupailinkin sitä jo täksi päiväksi. J asensi isäni kanssa tänään keittiön kodinkoneita. Kohta sitä sitten jo leivotaankin ihan uusissa maisemissa!
Taidanpa silti maistaa vielä yhden...

H.


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin vasta blogisi ja teille on tulossa aivan ihana keittiö. En malta odottaa, miltä se näyttää valmiina. Meillekkin on tulossa hyvin samantapainen ja lapetekin luxor liesituuletin myös. Onko keittiön kaapit korkeakiiltoinen vai mikä? Onko taso laminaatti vai komposiitti?

    Anna-Leena

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun löysit blogiini ja kiitos kommenteista! Ovet on täysmatat ja taso Silestonea. Ensin harkittiin kiiltäviä ovia, mutta tultiin siihen tulokseen, että niissä näkyisi jatkuvasti rivi pieniä sormenjälkiä...

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!