Käyntejä 12/2011 alkaen

23.6.2012

Deadlinet annettu - vedonlyönti pystyyn?

Kannustalon talopaketin toimitusajankohta on varmistunut: 10.7. rekkojen pitäisi parkkeerata Vaeltajantielle ja talon ruveta kohoamaan silmiemme edessä - hurjaa!

Olemme myös saaneet toisenlaisen "deadlinen": vuokrasopimuksemme päättyy 31.12.2012. Tuolloin meidän täytyy siis muuttaa täältä - hurjaa tämäkin! Varmaa on ainakin se, että syksystä tulee aikamoisen rankka puserrus kohti vuodenvaihdetta. Hirvittää jo etukäteen...Saa nähdä, pitää toivoa parasta ja pähkäillä varalta paniikkiratkaisuja takataskuun majoituksen suhteen.

Täällä on vietetty aurinkoista juhannusta ja grillattu pari päivää. J kävi tänään hommissa tontilla, ja autokatoksen katto onkin oikeasti tällä hetkellä huomattavasti pidemmällä kuin näissä 21.6. otetuissa kuvissa.


Hieman kauempaa hahmottuu kokonaisuus kenties hieman paremmin, on vain niin hauska kokeilla tuolla Photoshopilla kikkailla, kun vasta olen sitä hieman koittanut ottaa haltuun :)...


6 kommenttia:

 1. meille tulee kannustalon rekat ens maanantaina, hui!
  kiva seurata teidän projektia :)
  -emma

  VastaaPoista
 2. Emma: Hui! Viikon päästä pääsen sanomaan samaa - aika menee aivan käsittämätöntä vauhtia (onneksi ollaan aikataulussa...)! Millainen talo teille tulee?

  VastaaPoista
 3. Meille tulee Onnela-muunnos. On kyllä nyt niin jännät ajat. :)

  VastaaPoista
 4. Emma: On varmasti jännittävää! Me juuri käytiin ihailemassa valua - oli niin hienon ja valmiin näköistä :)!

  VastaaPoista
 5. meillä myös valu tehty ja nyt odotellaan taloa. eipä tarvi kauan enää odottaa ;)
  päätettiin, että tehdään pihasaunakin nyt samalla. kannustalolta saatiin siihen piirustukset jo, mutta tehdään itse. tai siis timpuri tekee :)

  VastaaPoista
 6. Emma: Minne rakennatte/voiko teidän projektianne seurata jossain blogissa/FB:ssa? Pihasauna kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!