Käyntejä 12/2011 alkaen

28.6.2012

Valu, osa 2

Tänään on sitten tehty loput valut. Eilen valettiin autokatoksen varasto ja terassi, sillä oli sateinen keli. Tänään säät suosivat, ja lopputulos oli illansuussa tontilla käyneen kamerankäyttäjän mielestä varsin upea :)! Tilatkin alkavat hahmottua paremmin, koska väliseinien tartunnat näkyvät. 

Terassi on ihana!

Tervetuloa kylään -  suunnilleen ämpärin kohdalta sisään ;)


Piha on pysynyt tosi siistinä ainakin vielä tähän saakka. Kasvillisuus on vähissä, ainoat ilon aiheet ovat hengissä sinnitellyt kuusi toisella sivurajalla sekä tontin takaosaan jäävä metsikkö...Muuten ainoat väripilkut pihallamme ovat alla olevan kuvan kaltaisia, joten toivon mukaan ensi kesänä pihakin näyttäisi jo hieman vihreämmältä ja kasvaisi hieman erilaisia kukkasia sitten jonain päivänä...


Kun äiti ja isä puhuvat suunnilleen koko ajan rakentamisesta, kantaa lapsikin kortensa kekoon tai klapinsa kehään. Tässä isomman tytön näkemys tämän hetken rakennusvaiheesta:


Olemme piakkoin suuntaamassa pienelle reissulle...Katsotaan, josko matkan varrelta löytyisi jotain tännekin raportoitavaa! Aurinkoista loppuviikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!