Käyntejä 12/2011 alkaen

30.6.2012

Matalampi Hay Hee

Posti toi paketissa pari tuolia - lähetin nimittäin Hayn baarituolit takaisin Finnish Design Shopiin, sillä ne olivat meille aivan liian korkeat. Sain kuulla, että tuoleja on matalampanakin, joten soittelin FDS:iin jokin aika sitten kysyäkseni, josko vaihto vielä onnistuisi. Koska tuolit olivat täysin käyttämättömät, ei vaihdossa ollut mitään ongelmaa. Olisittepa vain nähneet, millaisessa pakkauksessa pistin ne takaisin - se se vasta ikuistamisen arvoinen paketti olisikin ollut :D! Ilmeisesti tuolit pääsivät kuitenkin ehjinä takaisin, sillä nämä tulivat tosiaan nopeampaa kuin kuvittelinkaan postissa ja vieläpä ovelle saakka! Erinomaista asiakaspalvelua kautta linjan kyllä niin Postilta kuin FDS:ltäkin!

Ja ne tuolit. Ne ovat juuri oikean korkuiset. Ja ihanat. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
2 kommenttia:

  1. Moi! Googlettelinpa Hee-tuoleja ja päädyin tänne. Ihanan näköisiä tuoleja ovat, ja pari tuollasta ois suunnitteella laittaa. En ole kuitenkaan päässyt testailemaan omilla istumalihaksilla. Mikä sun mielipide on, onkos nuo hyvät istuaki vai viekö kauneus voiton?

    VastaaPoista
  2. Hei! Itse mietin alkuun samaa, ja täytyy sanoa, että niissä on kyllä hyvä istua! Toki niihin voi ostaa/tehdä halutessaan pehmusteen. Testasin myös ruokapöydän tuolia ja lounge-tuolia kesällä Tampereen reissulla (tuolia myynnissä Treen keskustassa, ja oli esillä myös messukohteessa eräällä terassilla), ja mielestäni tuotteessa on kyllä hinta-laatu-suhde kohdallaan.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!