Käyntejä 12/2011 alkaen

12.6.2012

Pihasuunnittelua

Päivitin Piha-välilehteä pensasaitakuvilla ja seikkailin sitten Googlen kuvahaun ihmeellisessä maailmassa ihanille pihoille! Voi sitä päivää, kun omaa pihaa pääsee vihdoin toteuttamaan! Näistä Kekkilän kahdesta ihanuudesta haaveilen, kasvimaan ja -huoneen menettäneenä, vuokrakämpän nurkissa pyörien...En tiedä, toteutuuko kumpainenkaan koskaan, mutta kauniita ovat, vai mitä? Ainakin jotain istutuslaatikoita on pakko saada johonkin nurkalle!

Kekkilä Lepo


Kekkilä Verso
(Kuvat: Kekkilä)

2 kommenttia:

  1. Samanlaisia haaveita miullakin. Jos vain joskus raksailun jälkeen rahatilanne vähän helpottaa, niin tuollaisen Kekkilän kasvihuoneen haluaisin meidän pihalle. Mutta ei ole ensimmäisenä listalla, jostain kumman syystä niitä rahareikiä on melkoisesti :D

    Meinaatteko muuten teettää pihasuunnitelman erikseen jossain vai itse pähkäillä?

    VastaaPoista
  2. Hei Jonspe! Ihan, totta, mutta haaveillahan aina saa ;)! Ei ole ainakaan vielä ajateltu, että teetettäisiin pihasuunnitelmaa kenelläkän ulkopuolisella. Asuimme reilut 7 vuotta talossa, jossa pihaa oli muutama sata neliötä enemmän ja jossa oli runsaasti erilaista puustoa, perennoja, pensaita sekä hyötypuutarha, joten sikäli piha-asioista ja pihan hoidon vaatimuksista on ehtinyt tulla kokemuksia. Tiedämme aika hyvin, minkälaisia kasveja haluamme, ja pihan "toimintojen" sijoittelusta on alustavat suunnitelmat selvillä, jotka ohjaavat istutusten sijoittelua. Uskon siihen, että hiljaa hyvä tulee pihan kanssa ja otan sen ennemminkin harrastuksena ja ns. ikuisuusprojektina, jonka ei kuulukaan olla valmis tai lopullinen heti ensimmäisenä kesänä.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!