Käyntejä 12/2011 alkaen

11.12.2012

Alakerran seinävalaisimia

Olohuoneessa ja tv-huoneessa tunnelmaa luodaan seinävalaisimilla. Lisäksi olohuoneeseen tulee Norm 69 -valaisin, ja tv-huoneessa on kattospotit. Valkoiset seinävalaisimet ovat Massiven valikoimasta, olohuoneen kuutionmalliset rosteripintaiset valaisimet on tilattu Kokkolan valaisimen ja sähkön kautta, enkä juuri nyt muista niiden nimeä...ne kuitenkin toimivat himmentimellä.
Olohuoneen isoissa ikkunoissa ja sivuikkunassa on screen-kaihtimet, jotka on hankittu paikallisesta kaihdinalan yrityksestä. He tekivät verhot mittojen mukaan ja asensivat ne. Screen-kaihtimista näkyy ulos, mutta ne esim. vähentävät auringon kuumuuden vaikutusta sisätiloissa. Keväisin ja syksyisin ne toimivat ainakin tuotetietojen mukaan lisälämmöneristeenä. Kaihtimet päästävät luonnonvaloa sisään, joten ikkunoista voi nauttia, vaikka verhot olisivat kiinni. Tv-huoneessa tv-tason ja seinävitriinikaappien väliin tulee kaksi tällaista Massiven Pauline-valaisinta. Sohvan luona hieman korkeammalla on muutama Massiven Tara-valaisin, joista kuvat alempana.

Loppusiivous on tehty - on kuulemma siistiä! Itse en tänään pääse ihailemaan lopputulosta, mutta huomenna kyllä pitää päästä käymään...! Jotenkin kummassa asiat kasaantuvat: muuttokiireiden lisäksi töissä on meneillään hurjan täysi viikko, isommalla tytöllä on pikkujoulut ja pakata pitää joka välissä.

Välillä on kuitenkin pakko vetää henkeä, ja tänään suuntaankin isän kanssa Rajattoman konserttiin - josko sitä joulutunnelmaa tulisi sieltä tähän härdelliin edes hieman...?

Kiitos mummulle jo etukäteen lastenhoitoavusta :)

H.

4 kommenttia:

  1. Hei, upealta näyttää! Blogissamme on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis teille & tervetuloa "kylään" huomenna esittelyyn, jos pääsette ;)! Vastaan haasteeseen hieman myöhemmin, nyt pitää suoritua muuttorumbasta!

    VastaaPoista
  3. Ihania sisustus- ja valaisin ratkaisuja! Myös tosi kätevät nuo Screen-kaihtimet !

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!