Käyntejä 12/2011 alkaen

4.12.2012

Lunta tulvillaan

Viikko on alkanut ainakin täällä meillä kireissä pakkaslukemissa. Eilen lunta tuprutti oikein kunnolla. Lasten kanssa ihmeteltiin ja hämmästeltiin talven kauneutta ja laskettiin kauppareissulla talojen jouluvaloja. 

Meillä ei oikein joulutunnelmasta voi vuokrakämpässä puhua. Kalusteita on kaupattu ja haettu pois (elämme mm. ilman sohvia ja ruokapöytää...), ja jäljelle jäänyt tila täyttyy vähitellen pahvilaatikoista. Siivoaminenkaan ei oikein jaksaisi innostaa, kun tietää loppusiivouksen olevan kohta edessä. Uutta imuria tosin tuli testailtua, ja hyväksi havaittiin. 

Dysonin Origin DC29T2 osoittautui varsin kevyeksi ja helppokäyttöiseksi. Myös säiliön tyhjentäminen oli yksinkertaista. Suodatin neuvotaan pesemään aika ajoin, ja imurilla on viiden vuoden takuu.  Peruspaketissa on normaalisuulakkeen lisäksi kaksi pienempää suulaketta, jotka voidaan kiinnittää imurin varteen, kuten kuvassa. Citymarketin tarjoukseen kuului kaupanpäällisinä autosetti, jossa oli lisää suulakkeita.

(kuva: www.k-citymarket.fi)

Päivät näyttöön vähenevät, enää reilu viikko aikaa! Eilen tulivat vihdoin keittiön Silestone-tasot. Niistä lisää myöhemmin omassa postauksessaan...

Pitäisi muuten varmaan sopia tarkastuksellekin aika, jotta päästään sitten aikanaan muuttamaan? Mutta kaiken kiireen keskellä täytyy huokaista, että ihanaa - kohta meillä herätään talvipäiviin näin ihanissa maisemissa:


Nyt menen kurkkaamaan pakkaslukemat...

H.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!