Käyntejä 12/2011 alkaen

1.12.2012

Joulukuu ja loppusuora

Rakentajalla tuntuu olevan joulu harva se päivä, kun paketteja avataan paketin perään (joskin sen seurauksena joutuu tekemään töitä...). 

Loppusuoralla mennään, ja Kannustalon esittelyjä kiertävät ovat saattaneet jo bongata Kannustalon sivuilta, että meille saa tulla kylään 13.12. klo 17 -19. Tästä linkistä pääsette tutkailemaan, olisiko teillä päin lähiaikoina taloesittelyjä.

Porrasasennus alkoi keskiviikkona, ja valmista tuli perjantaina. Yksi lasi vielä puuttuu, mutta periaatteessa valmista siis :).

Meille tuli Kannustalon kautta Westwoodin portaat lasikaiteella. Huvittavaa oli, että jokikinen lasin kiinnike oli pakattu erikseen omaan pussiinsa ja omaan pikkuruiseen pahvilaatikkoonsa! Noh, ainakin olivat säilyneet kolhuitta.


Kuvat ovat keskiviikkoillalta, tuolloin puolet portaista oli valmiina. Ehdimme myös nähdä, kun porrasvaloja kokeiltiin ensimmäistä kertaa.

Kuvia valmiista portaikosta ja yläkerran aulatilasta saatte nähdä huomenna.

H.

4 kommenttia:

 1. Harmi kun ootte niin kaukana. Olis ollut kiva tulla katsomaan.

  Olen odottanut Lato-esittelyä jossain täällä Etelä-Suomessa. Vielä n. kuukausi sitten oli tuolla Kannustalon sivuilla merkintä, että tänä viikonloppuna olisi ollut Lato-esittely Tampereen lähettyvillä, mutta pari viikkoa sitten kun tsekkasin, oli se poistunut. Harmi.

  VastaaPoista
 2. Noh, yritetään välittää fiilikset ja illan saldo tätäkin kautta ;)! Täälläkin on ollut vain yksi Lato-esittely, kolmisen Latoa taitaa kaupungista tällä hetkellä löytyä. Ylipäätään näistä modernimmista Kannustaloista on ollut aika vähän täällä päin esittelyjä.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Teilläkin näyttää hienolta ja siksikin olisi mukavaa nähdä kotinne livenäkin. Matka vaan meilläkin hippasen liian pitkä. ;) Mitäs materiaalia muuten noiden portaiden askelmat on? Mukavia päiviä raksatouhuissa ennen muuttoa! Vieläkö muuten ennen joulua ehditte uuteen kotiin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Askelmat taisivat olla valkolakattua hmm...koivua? Ja joo, tarkoitus olisi muuttaa ennen joulua, kunhan saadaan tarkastukset yms. hoidettua esittelyn jälkeen.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!