Käyntejä 12/2011 alkaen

8.12.2012

Wc- ja suihkutiloja

Wc- ja suihkutilat ovat melkein valmiit. Alakerran wc:ssä on seinään asennettu wc-istuin (Ido Seven D). Hana on Oraksen Cubista. Kalusteet ja wc-kotelon päällä oleva taso ovat kaikki Topi-keittiöiltä. Taso on sama kuin kodinhoitohuoneessa. Peilin ja valaisimet tilasimme erikseen. Seinässä on maalattava tapetti. 

Yläkerran wc

Alakerran wc
Kodinhoitohuoneen hanaksi tulee Oras Cubista -keittiöhana.

Saunan lasiseinä tuli Lumilauteelta, josta lauteemmekin ovat. J laittoi suihkutilan puolelle pitkän pyyhetangon lasiseinän alle. Suihkuina on Oras Cubista & Oras Hydra -suihkusetit.

Kiuas on saanut kivetkin, joten sauna odottaa enää ensimmäistä lämmityskertaa :)!

Kävimme tänään "naapurissa" Hartman Kodin taloesittelyssä. 1,5-kerroksisessa kodissa miellytti isot makuuhuoneet, kodinhoitohuone ja kuisti. Olohuone oli yhdistetty keittiöön ja ruokailutilaan, mikä tuntuu nykyään olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Talossa oli myös valmiit vaatehuoneet - kääk! Meillä vaatehuoneiden hyllysysteemejä päästään pähkäilemään vasta muuton jälkeen joululomalla. Noh, kaikki aikanaan... 

Hassua ajatella, että viikon kuluttua olemme samassa tilanteessa - tai no, viikon päästä pakataan jo muuttoautoa :D!

Lumista viikonloppua!

H.

4 kommenttia:

 1. Hei! Teillä on projekti jo tosi hyvässä vaiheessa. Mistä olette hankkineet peilin ympärillä olevat valaisimet? Hyvännäköiset kylpyhuoneen "peilivalaisimet" tuntuvat olevan kovissa hinnoissa.

  -Anduin-

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos! Seinävalaisimia oli eri mittaisia samasta mallista, ja ne voi asentaa vaakaan tai pystyyn. Tilasimme ne Kokkolan valaisimen ja sähkön kautta. Valaisin on Massiven Aqua Seaboard.

  http://www.talotarvike.com/kauppa/product_details.php?p=4365

  VastaaPoista
 3. Kutsuvan näköinen sauna, se on hienoa kun nykyään on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja kiukaiksi.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!