Käyntejä 12/2011 alkaen

25.12.2012

Uusi Koti. Ihana joulu.

Blogi on viettänyt hiljaiseloa hetken aikaa. Tällä välin yksi aikakausi on saatu päätökseen. Tontista ja rakentamisesta on siirrytty Kodin aikakauteen. Ennen muuttoa kodissamme vieraili Kannustalon edustajien arvion mukaan noin 350 kävijää taloesittelyssä - huh huh! Paikat pysyivät onneksi hyvässä kunnossa, ja perussiivouksen jälkeen päästiin muuttotouhuihin vielä saman viikon aikana. 

Muuttoruljanssin ajoittuminen joulukiireiden yhteyteen ei välttämättä ole se stressittömin ratkaisu, mutta toisaalta tänä jouluna ollaan asennoiduttu alusta lähtien siihen, että vain ollaan, eikä tehdä mitään ylimääräistä (mutta pakkohan sitä oli jouluhöperön muutama koriste saada kaivaa laatikoista ja kukkia hakea!). Ensi vuonna kyllä hommataan oikea kuusi, sanon minä!Joulua on vietetty syöden, leväten  ja saunoen (kiuas on muuten juuri sopiva saunaamme!). Jouluherkkuja on syöty monenmoisia, mutta ehkäpä vielä muutama konvehti...?Toivottavasti teillä on ollut ihana joulu 
&
tervetuloa takaisin blogin pariin :)!

H.


9 kommenttia:

 1. Innolla odottelen kuvia. Tuo Hetkiä-kankaan vilahdus kiinnostaa erityisesti.

  VastaaPoista
 2. Hei Mervi! Hetkiä-printistä kirjoitin aiemmin täällä: http://elamanihuoneet.blogspot.fi/2012/11/viimeinen-tapetti.html. Kyseessä ei siis ole tällä kertaa kangas vaan Marimekon panelitapetti, leveys n. 140 cm. Laitan tilasta lisää kuvia lähiaikoina, sillä nykyään siellä on jo kalusteetkin ;).

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin! Mukavalta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Kaunis koti teillä. Eksyin tänne, kun googlettelin kokemuksia noista screenkaihtimista. Meillä on olkkarin remontti meneillään ja mietin tässä eri kaihdin vaihtoehtoja.
  Nuo screenit vaikuttavat aivan ihanilta ja pitäisivät huoneen avarana. Sinulla on noista nyt kokemusta, niin osaatko sanoa, paljonko pimeällä näkyy ulkoa sisälle, kun valot ovat päällä? Vaaleista varmasti paljon enenmmän kuin tummista.. Kiva jos viitsit vastata!

  t. kata

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Kiitos kommenteista. Screenit on ihanat, mutta kyllä niistä pimeällä sisälle näkyy, jos sisällä on valot päällä. Ei nyt niin selvästi kuin ilman verhoja, mutta sillä tavalla "utuisesti" kuitenkin. Tämä talvi mennään nyt näin, kun on vähemmän naapureita vielä :D, mutta katsotaan sitten jatkossa, jos alempaan isoon ikkunaan tarvitaan jossain vaiheessa verhot. Meillä näiden hankintaperuste oli se, että ne blokkaavaat auringon lämpöä kesällä ja isot ikkunat on auringon puolella. Haluttiin myös, että vaikka verhot on kiinni, säilyy näkymä ulos.

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Kiitos Hertta :) Meillä olkin isot ikkunat ovat takapihalle, joten ei niin haittaisi vaikka jonkinverran näkyisikin läpi. Tien suuntaiselle ikkunalle voisi sitten harkita jotain muuta ratkaisua. Täytyypä suunnata johonkin kaihdinliikkeeseen tiedusteluretkelle.
  Mahtavaa alkanutta vuotta teille!

  kata

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta - onnea valintoihin & tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!